Trebuie să acceptați cookie-urile Youtube pentru a vedea acest videoclip
Ruladă de somon afumat cu sparanghel
Ruladă de somon afumat cu porumb, ricotta și sparanghel.
Ușor
5 persoane
10 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 5 persoane
1 conservă (170 g) Porumb dulce boabe Bonduelle
300 g somon afumat
200 g ricotta
6 lipii
18 buc. sparanghel
Sare
Piper
Ingrediente pentru 5 persoane
1 conservă (170 g) Porumb dulce boabe Bonduelle
300 g somon afumat
200 g ricotta
6 lipii
18 buc. sparanghel
Sare
Piper
Pași 1
Se amestecă ricotta cu porumbul, somonul și se condimentează cu sare și piper. Se pune compoziția pe lipie și se rulează, după care se taie în 6 felii.
Pași 2
Sparanghelul se curăță, se unge cu ulei și se pune pe grătar 5 minute.
Pași 3
Se servește rulada împreună cu sparanghelul. Poftă bună!
Lasă-te surprins
UșorMediuGreu
< 15 Minute15 - 45 Minute45 > 45 minute
Legendă▶
Rulouri cu ton și porumb
Descopera reteta de rulouri cu ton și porumb!
Omletă cu legume și șuncă
Un mic dejun consistent și gustos!
Salată rapidă cu fasole neagră
Descopera reteta de salată rapidă cu fasole neagră!