Trebuie să acceptați cookie-urile Youtube pentru a vedea acest videoclip
Trebuie să acceptați cookie-urile Youtube pentru a vedea acest videoclip
Paste de primăvară cu mazăre și sparanghel
O rețetă fresh, care aduce primăvara în farfuria ta! Mineralele, aminoacizii și vitaminele vor fi asigurate de această combinație de paste cu legume, iar tu îți vei recăpăta energia.
Mediu
2 persoane
20 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 2 persoane
400 gr Mazăre verde boabe dulce, Bonduelle
150 gr sparanghel
100 gr paste integrale
30 gr unt
20 gr parmezan
1/2 ceapă roșie
usturoi
coajă de lămâie
zeamă de lămâie
muguri de pin (opțional)
mix de ierburi aromatice
ulei de măsline
sare
piper
Ingrediente pentru 2 persoane
400 gr Mazăre verde boabe dulce, Bonduelle
150 gr sparanghel
100 gr paste integrale
30 gr unt
20 gr parmezan
1/2 ceapă roșie
usturoi
coajă de lămâie
zeamă de lămâie
muguri de pin (opțional)
mix de ierburi aromatice
ulei de măsline
sare
piper
Pași 1
Punem pastele la fiert cu puțină sare.
Pași 2
Punem ceapa tocată la rumenit într-o tigaie mare. Adaugăm usturoiul tocat și sparanghelul. Condimentăm cu sare și piper iar apoi adăugăm mazărea.
Pași 3
Se adaugă pastele și se amestecă.Punem conținutul într-un bol mare. Adăugăm coaja și zeama de lămâie, ierburile aromatice și samburii de pin. Gratinăm cu parmezan ras.
Lasă-te surprins
UșorMediuGreu
< 15 Minute15 - 45 Minute45 > 45 minute
Legendă▶
Dorada cu creveți și garnitură de legume
Pregătește în cel mai scurt timp posibil o cină delicioasă cu pește și fructe de mare, asezonată cu o salată de legume.
N/A
Pui cu Piure din legume verzi
Înlocuiește clasicul piure de cartofi cu nutrienții legumelor verzi, iar prânzul în familie va fi o ...