Trebuie să acceptați cookie-urile Youtube pentru a vedea acest videoclip
Năut picant cu fasole roșie
Năutul picant cu fasole roșie este un preparat vegetarian, de origine indiană.
Ușor
4 persoane
5 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 4 persoane
1 conservă (400 g) Fasole roşie boabe Bonduelle
1 conservă năut
Chilli
100 ml. supă de legume
1 cățel usturoi
1 ghimbir
1-2 linguri ulei de măsline
1 lingură zahăr de palmier
1 cană cu lapte proaspăt
2 ardei gras roșu
2 cepe
Coriandru
Sare
Ingrediente pentru 4 persoane
1 conservă (400 g) Fasole roşie boabe Bonduelle
1 conservă năut
Chilli
100 ml. supă de legume
1 cățel usturoi
1 ghimbir
1-2 linguri ulei de măsline
1 lingură zahăr de palmier
1 cană cu lapte proaspăt
2 ardei gras roșu
2 cepe
Coriandru
Sare
Pași 1
Se pune într-un blender ceapa, usturoiul, ghimbirul, chilli-ul, sarea, uleiul, zahărul, ardeii grași și coriandrul. Se amestecă până se obține o pastă.
Pași 2
Se încinge uleiul de măsline într-o tigaie și se adaugă pasta. Se lasă până când începe să-și elibereze aromele. Se toarnă laptele și supa de legume și se lasă până când dă în clocot.
Pași 3
Se dă focul mai mic și se lasă să fiarbă. Se adaugă năutul, ardeiul roșu, fasolea roșie și se lasă pe foc încă 10 minute. Poftă bună!
Lasă-te surprins
UșorMediuGreu
< 15 Minute15 - 45 Minute45 > 45 minute
Legendă▶
Buddha Bowl
Bonduelle vine în întâmpinarea verii cu o rețetă fresh, bogată în proteine vegetale, perfectă pentru sezonul cald.
Supă cremă de legume verzi cu năut
O nouă rețetă delicioasă de supă cremă! Valorile nutritive ale legumelor verzi, combinate năutul bog...