Trebuie să acceptați cookie-urile Youtube pentru a vedea acest videoclip
Heringi în ulei
Pește marin sărat, marinat în ulei, cu ceapă.
Ușor
5 persoane
60 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 5 persoane
500 g hering sărat
3 cepe
0.25 l ulei
Lapte pentru marinarea heringului
Ienibahar
Frunze de dafin
Ingrediente pentru 5 persoane
500 g hering sărat
3 cepe
0.25 l ulei
Lapte pentru marinarea heringului
Ienibahar
Frunze de dafin
Pași 1
Fileurile de hering se înmoaie timp de o oră în lapte ( îi mai ia puțin din sare și îl face mai delicat).
Pași 2
Ceapa se taie în felii sau se toacă.
Pași 3
Heringii se lasă să se scurgă și se taie în bucăți late de 2 cm. Se așează în borcan, alternând ceapa, bucățile de hering, coriandrul și frunzele de dafin și acoperind straturile succesive cu ulei
Pași 4
Borcanul se lasă o zi în frigider.
Lasă-te surprins
UșorMediuGreu
< 15 Minute15 - 45 Minute45 > 45 minute
Legendă▶
Hummus de linte
Un preparat cu specific libanez, ce poate fi servit atât cald, cât și rece, se prepară ușor și rapid, fiind o variantă potrivită pentru prânz sau cină.
Salată fresh cu porumb
Perioada verii este întotdeauna asociată cu legumele fresh ce oferă un bust de energie. Salata cu po...
Salată rapidă cu fasole neagră
Descopera reteta de salată rapidă cu fasole neagră!