Fasole verde încălzită la grătar și roşii cherry cu parmezan
Un gust deosebit și o aromă plăcută.
Ușor
4 persoane
15 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 4 persoane
500 g Fasole verde fină, păstăi rotunde, tăiate VAPEUR Bonduelle
Câteva roșii cherry
2 căței de usturoi
2 linguri de ulei de măsline
10 g parmezan
Sare
Piper
Câteva roșii cherry
2 căței de usturoi
2 linguri de ulei de măsline
10 g parmezan
Sare
Piper
Ingrediente pentru 4 persoane
500 g Fasole verde fină, păstăi rotunde, tăiate VAPEUR Bonduelle
Câteva roșii cherry
2 căței de usturoi
2 linguri de ulei de măsline
10 g parmezan
Sare
Piper
Câteva roșii cherry
2 căței de usturoi
2 linguri de ulei de măsline
10 g parmezan
Sare
Piper
- Pași 1Fierbem fasolea verde Vapeur timp de 3 minute. Între timp, într-un vas încălzit și curățat, punem puțin ulei de măsline și adăugăm usturoiul tocat în felii subțiri (avem grijă să nu se ardă).
- Pași 2Prăjim roșiile cherry până capătă o culoare mai intensă.
- Pași 3Fasolea verde se scurge bine și se toarnă într-un vas. Punem peste ea roșiile prăjite și garnisim cu parmezan ras.
Sfaturi în bucătărie
Puteți servi cu carne de pește la grătar adăugând câteva fâșii de ardei gras copt.
Descoperă și...

















.webp)