Fasole verde încălzită la grătar și roşii cherry cu parmezan
Un gust deosebit și o aromă plăcută.
Ușor
4 persoane
15 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 4 persoane
500 g Fasole verde fină, păstăi rotunde, tăiate VAPEUR Bonduelle
Câteva roșii cherry
2 căței de usturoi
2 linguri de ulei de măsline
10 g parmezan
Sare
Piper
Câteva roșii cherry
2 căței de usturoi
2 linguri de ulei de măsline
10 g parmezan
Sare
Piper
Ingrediente pentru 4 persoane
500 g Fasole verde fină, păstăi rotunde, tăiate VAPEUR Bonduelle
Câteva roșii cherry
2 căței de usturoi
2 linguri de ulei de măsline
10 g parmezan
Sare
Piper
Câteva roșii cherry
2 căței de usturoi
2 linguri de ulei de măsline
10 g parmezan
Sare
Piper
- Pași 1Fierbem fasolea verde Vapeur timp de 3 minute. Între timp, într-un vas încălzit și curățat, punem puțin ulei de măsline și adăugăm usturoiul tocat în felii subțiri (avem grijă să nu se ardă).
- Pași 2Prăjim roșiile cherry până capătă o culoare mai intensă.
- Pași 3Fasolea verde se scurge bine și se toarnă într-un vas. Punem peste ea roșiile prăjite și garnisim cu parmezan ras.
Sfaturi în bucătărie
Puteți servi cu carne de pește la grătar adăugând câteva fâșii de ardei gras copt.
Descoperă și...