Fasole verde cu sos de parmezan cremos
O garnitură delicioasă sau o gustare sănătoasă, fasolea verde preparată în tigaie îmbrăcată în sos cremos de parmezan este o alegere inspirată
Ușor
2 persoane
20 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 2 persoane
1 pungă (400 g) Fasole verde întreagă Vapeur Bonduelle
200 ml smântână lichidă
50 g parmezan
50 ml stoc de pui
2 căței de usturoi
1 cub de unt
sare
piper
200 ml smântână lichidă
50 g parmezan
50 ml stoc de pui
2 căței de usturoi
1 cub de unt
sare
piper
Ingrediente pentru 2 persoane
1 pungă (400 g) Fasole verde întreagă Vapeur Bonduelle
200 ml smântână lichidă
50 g parmezan
50 ml stoc de pui
2 căței de usturoi
1 cub de unt
sare
piper
200 ml smântână lichidă
50 g parmezan
50 ml stoc de pui
2 căței de usturoi
1 cub de unt
sare
piper
- Pași 1Punem untul la topit în tigaia încinsă împreună cu usturoiul.
- Pași 2Adăugă fasolea verde peste care punem stocul de pui.
- Pași 3După ce fierbe un pic fasolea verde, adăugăm și smântâna lichidă și presărăm parmezanul.
- Pași 4Condimentăm cu sare și piper.
Lasă-te surprins
Ușor
Mediu
Greu
< 15 Minute
15 - 45 Minute
45 > 45 minute
Fasole verde și galbenă cu migdale, ghimbir și lime
Un preparat delicios și ușor de gătit!
Salată crocantă cu fasole verde bio
Un deliciu sănătos cu fasole verde bio!
Fasole verde cu mărar și usturoi
O retetă ușor de făcut și delicioasă!
Descoperă și...