Trebuie să acceptați cookie-urile Youtube pentru a vedea acest videoclip
Ciorbă de păstăi
Pe o vreme friguroasă, această ciorbă te încălzește.
Ușor
5 persoane
40 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 5 persoane
200 g Fasole verde fină, păstăi rotunde, tăiate VAPEUR Bonduelle
1 ceapă
1 morcov
1 ardei
1/2 păstârnac
5-6 căței usturoi
verdeață
1 ou
1 piept de pui dezosat
3 linguri smântână
Ulei
Sare
Bulion sau roșii
Ingrediente pentru 5 persoane
200 g Fasole verde fină, păstăi rotunde, tăiate VAPEUR Bonduelle
1 ceapă
1 morcov
1 ardei
1/2 păstârnac
5-6 căței usturoi
verdeață
1 ou
1 piept de pui dezosat
3 linguri smântână
Ulei
Sare
Bulion sau roșii
Pași 1
Pieptul de pui se taie fâșii și-l punem la fiert cu legumele toate cubulețe. Păstăile se lasă la dezghețat.
Pași 2
Adăugăm sare. Când este carnea aproape fiartă, se pun păstăile, bulionul sau roșiile.
Pași 3
Usturoiul se curăță și se freacă cu sare și ulei. Adăugăm 3 linguri smântână și punem în oală, batem oul.
Pași 4
Verdeața tocată se pune la final și luăm oala de pe foc. Servim cu pâine prăjită și 12 căței de usturoi.
Lasă-te surprins
UșorMediuGreu
< 15 Minute15 - 45 Minute45 > 45 minute
Legendă▶
Supă cremă de legume verzi cu năut
O nouă rețetă delicioasă de supă cremă! Valorile nutritive ale legumelor verzi, combinate năutul bogat în fibre și proteine, se regăsesc în acestă rețetă gustoasă.
Supă cremă de legume verzi
O supă cremă din legume verzi, hrănitoare si delicioasă! Gustul special este dat de combinatia legum...
Supă Minestrone cu dovleac
O rețetă de supă minestrone numai bună de servit la prânz.