Ciorbiță de văcuță
Un gust extraordinar și o aromă interesantă!
Ușor
4 persoane
20 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 4 persoane
150 g Fasole verde fină, păstăi rotunde, tăiate VAPEUR Bonduelle
300 g costițe de vițel
2 morcovi
1 ceapă mare
1 bucățică țelină
1 ardei gras
400 g roșii decojite în bulion
Sare
1 legătură leuștean
1 legătură pătrunjel
Piper
300 g costițe de vițel
2 morcovi
1 ceapă mare
1 bucățică țelină
1 ardei gras
400 g roșii decojite în bulion
Sare
1 legătură leuștean
1 legătură pătrunjel
Piper
Ingrediente pentru 4 persoane
150 g Fasole verde fină, păstăi rotunde, tăiate VAPEUR Bonduelle
300 g costițe de vițel
2 morcovi
1 ceapă mare
1 bucățică țelină
1 ardei gras
400 g roșii decojite în bulion
Sare
1 legătură leuștean
1 legătură pătrunjel
Piper
300 g costițe de vițel
2 morcovi
1 ceapă mare
1 bucățică țelină
1 ardei gras
400 g roșii decojite în bulion
Sare
1 legătură leuștean
1 legătură pătrunjel
Piper
- Pași 1Se pun costițele la fiert, după ce au dat în clocot se înlătură cu grijă spuma formată și mai lăsăm să fiarbă 30 minute. Adăugăm legumele tăiate la dimensiuni asemănătoare.
- Pași 2Fierbem la foc potrivit, până ce carnea s-a pătruns bine. Adăugăm și fasolea verde Bonduelle și conserva de roșii decojite, pe care le-am mărunțit, și lăsăm să fiarbă încă 8-10 minute.
- Pași 3Potrivim de sare și piper. Oprim focul și punem în oală pătrunjelul și leușteanul tocate mărunt. Se servește fierbinte.
Lasă-te surprins
Ușor
Mediu
Greu
< 15 Minute
15 - 45 Minute
45 > 45 minute
Salată crocantă cu fasole verde bio
Un deliciu sănătos cu fasole verde bio!
Fasole verde și galbenă cu migdale, ghimbir și lime
Un preparat delicios și ușor de gătit!
Fasole verde cu sos de parmezan cremos
O garnitură delicioasă sau o gustare sănătoasă, fasolea verde preparată în tigaie îmbrăcată în sos cremos de parmezan este o alegere inspirată
Descoperă și...