Pinterest

Ciorbiță de văcuță

Un gust extraordinar și o aromă interesantă!
Ușor
4 persoane
20 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 4 persoane
150 g Fasole verde fină, păstăi rotunde, tăiate VAPEUR Bonduelle

300 g costițe de vițel

2 morcovi

1 ceapă mare

1 bucățică țelină

1 ardei gras

400 g roșii decojite în bulion

Sare

1 legătură leuștean

1 legătură pătrunjel

Piper
Ingrediente pentru 4 persoane
150 g Fasole verde fină, păstăi rotunde, tăiate VAPEUR Bonduelle

300 g costițe de vițel

2 morcovi

1 ceapă mare

1 bucățică țelină

1 ardei gras

400 g roșii decojite în bulion

Sare

1 legătură leuștean

1 legătură pătrunjel

Piper

Rețete făcute cu

Fasole verde tăiată VAPEURFasole verde tăiată VAPEUR
  1. Pași 1
    Se pun costițele la fiert, după ce au dat în clocot se înlătură cu grijă spuma formată și mai lăsăm să fiarbă 30 minute. Adăugăm legumele tăiate la dimensiuni asemănătoare.
  2. Pași 2
    Fierbem la foc potrivit, până ce carnea s-a pătruns bine. Adăugăm și fasolea verde Bonduelle și conserva de roșii decojite, pe care le-am mărunțit, și lăsăm să fiarbă încă 8-10 minute.
  3. Pași 3
    Potrivim de sare și piper. Oprim focul și punem în oală pătrunjelul și leușteanul tocate mărunt. Se servește fierbinte.
Lasă-te surprins
Ușor
Mediu
Greu
< 15 Minute
15 - 45 Minute
45 > 45 minute
  • Salată crocantă cu fasole verde bio

    Salată crocantă cu fasole verde bio

    Un deliciu sănătos cu fasole verde bio!

  • Fasole verde și galbenă cu migdale, ghimbir și lime

    Fasole verde și galbenă cu migdale, ghimbir și lime

    Un preparat delicios și ușor de gătit!

  • Fasole verde cu sos de parmezan cremos

    Fasole verde cu sos de parmezan cremos

    O garnitură delicioasă sau o gustare sănătoasă, fasolea verde preparată în tigaie îmbrăcată în sos cremos de parmezan este o alegere inspirată