Produsul este sterilizat și gata de a fi consumat.
Fasolea roșie boabe în sos tomat picant Peruana Bonduelle poate fi consumată atât individual, cât și parte a unor preparate. Este ideală în combinații cu orez, în salate și, desigur, în preparatele de inspirație mexicană.
Fasole roşie boabe (36%), sos (64%): apă, concentrat de roşii (11%), zahăr, ulei de floarea soarelui, sare, amidon transformat de porumb, ceapă deshidratată, usturoi pudră, condimente (1%).
Urme de Grâu + gluten, Soia.
pentru 100g | ||
---|---|---|
Energie în (kJ) | 469 kJ | |
Energie (kcal) | 112 kcal | |
Grăsimi (g) | 2,8 g | |
- din care acizi saturati (g) | 0,3 g | |
Glucide (g) | 14 g | |
- din care zaharuri (g) | 6,0 g | |
Fibre (g) | 5,1 g | |
Proteine (g) | 5,1 g | |
Sare (g) | 1,2 g |
Produsul nu conține conservanți, este sterilizat și gata de a fi consumat.
A se păstra într-un loc uscat și răcoros. După deschidere, a se păstra în frigider la max. 4°C, într-un recipient alimentar curat și închis, și a se consuma în max. 48h.
Dupa deschidere, a se consuma în maxim 48 de ore.
Descoperă rețetele
Ciorbă de fasole albă
Ciorbă de fasole tradițională și ușor de gătit.
Salată rapidă cu fasole neagră
Descopera reteta de salată rapidă cu fasole neagră!
Fasole albă cu cârnați și cimbru
Un preparat delicios pentru întreaga familie