Tiramisu - desert italian cu mascarpone
Un tiramisu te pune pe picioare. Contrar aparențelor, nu este greu de preparat. Aduce aminte de pantele înzăpezite ale Dolomiților sau de plajele nisipoase din Sicilia.
Ușor
4 persoane
60 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 4 persoane
100 ml amaretto
60 g brânză mascarpone
6 linguri cafea solubilă
4 gălbenușuri
120 g zahăr pudră
250 g pișcoturi/biscuiți
2 pahare apă
Cacao
60 g brânză mascarpone
6 linguri cafea solubilă
4 gălbenușuri
120 g zahăr pudră
250 g pișcoturi/biscuiți
2 pahare apă
Cacao
Ingrediente pentru 4 persoane
100 ml amaretto
60 g brânză mascarpone
6 linguri cafea solubilă
4 gălbenușuri
120 g zahăr pudră
250 g pișcoturi/biscuiți
2 pahare apă
Cacao
60 g brânză mascarpone
6 linguri cafea solubilă
4 gălbenușuri
120 g zahăr pudră
250 g pișcoturi/biscuiți
2 pahare apă
Cacao
- Pași 1Gălbenușurile se freacă cu zahăr, apoi se adaugă mascarpone și se freacă în continuare până se obține consistența dorită.
- Pași 2Într-un mic bol cu apă dizolvăm cafeaua solubilă, o răcim, adăugăm amaretto și apă fiartă răcită. Se îmbibă pișcotul în punchul astfel pregătit și se pun în vas, alternând straturile cu cremă mascarpone.
- Pași 3Se pune în frigider și se lasă să se așeze.
Lasă-te surprins
Ușor
Mediu
Greu
< 15 Minute
15 - 45 Minute
45 > 45 minute
Pastramă de berbecuț și cartofi noi cu sfeclă
Venim în ajutorul tău cu o nouă rețetă ce te poate inspira în pregătirea mesei festive de Paște. Sfecla roșie reprezintă de această dată o idee perfectă ce acompaniază carnea de berbecuț.
Salată cu fasole în trei culori
Cine a zis că o salată nu poate fi bogată în proteine. Bonduelle te inspiră și de această dată și își oferă o rețetă de salată bogată în fibre și proteine.
Fasole roșie și porumb cu ouă ochiuri
Copii iubesc legumele, mai ales în combinații inedite. De această dată, Bonduelle vine către tine cu o nouă propunere pentru micuții tăi, care îi va face să iubească legumele.
Descoperă și...