Spaghete siciliene
Descoperă o rețetă delicioasă!
Ușor
4 persoane
30 Minute
Scump
Ingrediente
pentru 4 persoane
500 g spaghete
4 roșii
100 g ton în ulei
1/2 legătură pătrunjel verde
Coaja de la o jumătate de lămâie, rasă
4 linguri ulei
Piper
Sare
4 roșii
100 g ton în ulei
1/2 legătură pătrunjel verde
Coaja de la o jumătate de lămâie, rasă
4 linguri ulei
Piper
Sare
Ingrediente pentru 4 persoane
500 g spaghete
4 roșii
100 g ton în ulei
1/2 legătură pătrunjel verde
Coaja de la o jumătate de lămâie, rasă
4 linguri ulei
Piper
Sare
4 roșii
100 g ton în ulei
1/2 legătură pătrunjel verde
Coaja de la o jumătate de lămâie, rasă
4 linguri ulei
Piper
Sare
- Pași 1Macaroanele se fierb al dente
- Pași 2Roșiile se spală, se opăresc, se cojesc, se taie bucăți și se înlătură semințele. Usturoiul se curăță și se strivește. Pătrunjelul se spală și se toacă mărunt.В
- Pași 3Se înlătură excesul de ulei de pe ton, apoi se taie peștele în bucățele.
- Pași 4Pe tigaia încinsă se prăjește usturoiul, apoi se adaugă tonul, roșiile și un pic de piper. Se prăjește pe foc mic timp de vreo 10 minute.В
- Pași 5Se adaugă macaroanele fierte și se prăjesc la foc mic timp de 4 minute, apoi se amestecă bine.В
Lasă-te surprins
Ușor
Mediu
Greu
< 15 Minute
15 - 45 Minute
45 > 45 minute
Salată cu fasole în trei culori
Cine a zis că o salată nu poate fi bogată în proteine. Bonduelle te inspiră și de această dată și își oferă o rețetă de salată bogată în fibre și proteine.
Lipie naan cu brânză și fasole roșie
Fajitas – delicii mexicane
Descoperă și...