Somon cu surprize
Este o rețetă cu adevărate surprize!
Ușor
4 persoane
20 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 4 persoane
2 linguri Fasole verde păstăi rotunde, întregi, foarte fine Bonduelle
200 g ricotta
200 g somon afumat
4 linguri semințe de pin
1 legătură ceapă verde
Sare de mare
Piper
200 g ricotta
200 g somon afumat
4 linguri semințe de pin
1 legătură ceapă verde
Sare de mare
Piper
Ingrediente pentru 4 persoane
2 linguri Fasole verde păstăi rotunde, întregi, foarte fine Bonduelle
200 g ricotta
200 g somon afumat
4 linguri semințe de pin
1 legătură ceapă verde
Sare de mare
Piper
200 g ricotta
200 g somon afumat
4 linguri semințe de pin
1 legătură ceapă verde
Sare de mare
Piper
- Pași 1Îmbrăcam pereții și fundul a 4 forme de brioșe individuale sau vase ramekin cu somon.
- Pași 2Amestecăm ricotta cu fasolea, ceapa verde, sarea și piperul.
- Pași 3Punem o lingură de semințe de pin în fiecare formă. Umplem cu compoziția de ricotta și închidem cu o felie de somon.
- Pași 4Băgăm la frigider o oră, iar înainte de servire scoatem cu grijă din formă și le așezăm pe farfurii.
Lasă-te surprins
Ușor
Mediu
Greu
< 15 Minute
15 - 45 Minute
45 > 45 minute
- DESCOPERĂ REȚETA
Piept de pui cu sos de brânză și legume rustice
Amestecul de legume Rustic reprezintă o alegere potrivită pentru serile în care se adună toată familia la masă. Sosul de brânză oferă un plus de savoare unui preparat simplu și rapid.
- DESCOPERĂ REȚETA
Salată crocantă cu fasole verde bio
Un deliciu sănătos cu fasole verde bio!
- DESCOPERĂ REȚETA
Ravioli cu brânză și mix de legume
Un preparat minunat pentru iubitorii de bucătărie vegetariană!
Descoperă și...















