Salată cu Bonduelle Mexico Mix
Un gust extraordinar și o aromă interesantă!
Ușor
2 persoane
5 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 2 persoane
1 conservă (400 g) Amestec de legume Mexico Mix GOLD Bonduelle
200 g paste făinoase
1 gălbenuș
1 linguriță muștar
1 ceașcă ulei
4 linguri Iaurt natural 3.2% grăsime
1/8 linguriță piper
1/8 linguriță sare alimentară
3/4 l apă
4 crenvurști de vacă
200 g paste făinoase
1 gălbenuș
1 linguriță muștar
1 ceașcă ulei
4 linguri Iaurt natural 3.2% grăsime
1/8 linguriță piper
1/8 linguriță sare alimentară
3/4 l apă
4 crenvurști de vacă
Ingrediente pentru 2 persoane
1 conservă (400 g) Amestec de legume Mexico Mix GOLD Bonduelle
200 g paste făinoase
1 gălbenuș
1 linguriță muștar
1 ceașcă ulei
4 linguri Iaurt natural 3.2% grăsime
1/8 linguriță piper
1/8 linguriță sare alimentară
3/4 l apă
4 crenvurști de vacă
200 g paste făinoase
1 gălbenuș
1 linguriță muștar
1 ceașcă ulei
4 linguri Iaurt natural 3.2% grăsime
1/8 linguriță piper
1/8 linguriță sare alimentară
3/4 l apă
4 crenvurști de vacă
- Pași 1Crenvuștii se taie în 6 bucăți egale fiecare. Fiecare bucată este crestată la ambele capete. Se pun într-o tavă și se bagă în cuptorul preîncălzit unde se lasă până se rumenesc și înfloresc.
- Pași 2Separat, se fierb pastele în apă cu sare.
- Pași 3Se face o maioneză dintr-un gălbenuș de ou,o linguriță de muștar și ulei. Într-un bol, se amestecă 4 linguri de maioneză și 4 linguri de iaurt și se face un dressing.
- Pași 4Pastele fierte și răcite se amestecă cu legumele, cu bucățile de carne și cu dressingul. Se pot servi alături de castraveți murați.
Descoperă și...