Pilaf de orez cu stafide
Pilaful de orez cu stafide este o mâncare tradițională armeană de Crăciun și de Paște.
Ușor
4 persoane
40 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 4 persoane
2 cești orez lung
100 g stafide
3 linguri unt purificat
Sare
100 g stafide
3 linguri unt purificat
Sare
Ingrediente pentru 4 persoane
2 cești orez lung
100 g stafide
3 linguri unt purificat
Sare
100 g stafide
3 linguri unt purificat
Sare
- Pași 1Gătiți orezul în apă cu sare.
- Pași 2Adăugați stafide într-o tigaie cu unt purificat și se fierb până când devin rotunde ca strugurii. În cazul în care stafidele nu sunt dulci, puteți adăuga un pic de zahăr și se amestecă pentru a le carameliza.
- Pași 3Când a scăzut toată apa din pilaf, dar orezul este încă zemos, se adaugă stafidele fierte și untul în care au fost gătite.
- Pași 4Acoperiți oala cu un capac ermetic. Țineți mâncarea la foc mic încă 2 minute și apoi se lasă acoperita timp de 10 minute.
Lasă-te surprins
Ușor
Mediu
Greu
< 15 Minute
15 - 45 Minute
45 > 45 minute
Sucotaș vegetarian
Această rețetă vegetariană de succotash este proaspătă, vibrantă și plină de nutrienți. Multitudinea de legume proaspete vor colora farfuria ta, fiind un preparat perfect pentru un prânz la birou.
Pui cu fasole și porumb în sos mexican
O idee de rețetă mexicană pentru iubitorii dish-urilor picante. Amestecul de legume Mexicana de la Bonduelle repezintă o bază ideală pentru multe dish-uri cu specific mexican.
Salată cu fasole în trei culori
Cine a zis că o salată nu poate fi bogată în proteine. Bonduelle te inspiră și de această dată și își oferă o rețetă de salată bogată în fibre și proteine.
Descoperă și...