Papricaș
Papricaș este o specialitate tradițională maghiară, ale cărei ingrediente de bază sunt ardeiul și carnea, cu aromă caracteristică de smântână acră.
Ușor
2 persoane
30 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 2 persoane
0.6 kg Carne de porc sau de pui (de exemplu: piept de pui)
3 ardei
2 roșii
1 ceapă
1 lingură de făină
Ulei
Sare
100 ml. smântână acră
Boia de ardei
3 ardei
2 roșii
1 ceapă
1 lingură de făină
Ulei
Sare
100 ml. smântână acră
Boia de ardei
Ingrediente pentru 2 persoane
0.6 kg Carne de porc sau de pui (de exemplu: piept de pui)
3 ardei
2 roșii
1 ceapă
1 lingură de făină
Ulei
Sare
100 ml. smântână acră
Boia de ardei
3 ardei
2 roșii
1 ceapă
1 lingură de făină
Ulei
Sare
100 ml. smântână acră
Boia de ardei
- Pași 1Se toacă ceapa, se lasă să se călească în ulei. Se adaugă carnea tăiată în cuburi și boiaua de ardei, prăjindu-se un pic, după care se varsă un pahar de apă și se fierbe încă un pic la aburi.
- Pași 2Se adaugă ardeii și roșiile.
- Pași 3Se amestecă făina cu 3 linguri de apă și smântână, și se adaugă peste carne și legume, amestecând până începe să fiarbă.
Descoperă și...