Legume călite
Legume călite pline de savoare.
Ușor
2 persoane
15 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 2 persoane
500 g Porumb dulce boabe Bonduelle
1 borcan (280 g) Ciuperci întregi Bonduelle
500 g morcovi
250 g dovleac zucchini
250 g ciuperci din conservă sau crude
Usturoi
Chili
Piper roșu boabe
Sare
Ulei de măsline
1 borcan (280 g) Ciuperci întregi Bonduelle
500 g morcovi
250 g dovleac zucchini
250 g ciuperci din conservă sau crude
Usturoi
Chili
Piper roșu boabe
Sare
Ulei de măsline
Ingrediente pentru 2 persoane
500 g Porumb dulce boabe Bonduelle
1 borcan (280 g) Ciuperci întregi Bonduelle
500 g morcovi
250 g dovleac zucchini
250 g ciuperci din conservă sau crude
Usturoi
Chili
Piper roșu boabe
Sare
Ulei de măsline
1 borcan (280 g) Ciuperci întregi Bonduelle
500 g morcovi
250 g dovleac zucchini
250 g ciuperci din conservă sau crude
Usturoi
Chili
Piper roșu boabe
Sare
Ulei de măsline
- Pași 1Se curăță morcovii de coajă, se spală și se taie julien. Dovleacul zucchini se spală și se taie ca și morcovii. Ciupercile întregi se taie în jumătate, usturoiul se curăță și se taie foarte mărunt.
- Pași 2Într-o cratiță, se pune uleiul de măsline, la care se adaugă treptat morcovii, dovleacul , ciupercile, porumbul Bonduelle, un pic de chili, puțină sare, puțin piper roșu boabe pentru aromă și la sfârșit, usturoiul.
- Pași 3Se călesc ușor la foc mic 10-15 minute. Se servesc calde. Vă recomand o gustare sănătoasă, plină de gust și ușoară. Poftă bună!
Descoperă și...