Pinterest

Legume călite

Legume călite pline de savoare.
Ușor
2 persoane
15 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 2 persoane
500 g Porumb dulce boabe Bonduelle

1 borcan (280 g) Ciuperci întregi Bonduelle

500 g morcovi

250 g dovleac zucchini

250 g ciuperci din conservă sau crude

Usturoi

Chili

Piper roșu boabe

Sare

Ulei de măsline
Ingrediente pentru 2 persoane
500 g Porumb dulce boabe Bonduelle

1 borcan (280 g) Ciuperci întregi Bonduelle

500 g morcovi

250 g dovleac zucchini

250 g ciuperci din conservă sau crude

Usturoi

Chili

Piper roșu boabe

Sare

Ulei de măsline
  1. Pași 1
    Se curăță morcovii de coajă, se spală și se taie julien. Dovleacul zucchini se spală și se taie ca și morcovii. Ciupercile întregi se taie în jumătate, usturoiul se curăță și se taie foarte mărunt.
  2. Pași 2
    Într-o cratiță, se pune uleiul de măsline, la care se adaugă treptat morcovii, dovleacul , ciupercile, porumbul Bonduelle, un pic de chili, puțină sare, puțin piper roșu boabe pentru aromă și la sfârșit, usturoiul.
  3. Pași 3
    Se călesc ușor la foc mic 10-15 minute. Se servesc calde. Vă recomand o gustare sănătoasă, plină de gust și ușoară. Poftă bună!