Pinterest

Gem de caise

Caisa este simbolul național al Armeniei. Moi și dulci, caisele sunt gustoase în orice formă, fie proaspete, fie conservate.
Ușor
5 persoane
90 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 5 persoane
1 kg caise

1 kg zahăr
Ingrediente pentru 5 persoane
1 kg caise

1 kg zahăr
  1. Pași 1
    Spălați fructele și îndepărtați sâmburii.
  2. Pași 2
    Amestecați caisele și zahărul într-o cratiță și lăsați-le timp de 45 de minute.
  3. Pași 3
    Se fierbe amestecul la foc mediu timp de 25 minute, amestecând în continuu.
  4. Pași 4
    Umpleți apoi borcanele sterilizate, închideți bine și punețile întro baie de apă fierbinte timp de 15 minute

Sfaturi în bucătărie

Nu folosiți caise deteriorate.
Lasă-te surprins
Ușor
Mediu
Greu
< 15 Minute
15 - 45 Minute
45 > 45 minute
  • Sucotaș vegetarian

    Sucotaș vegetarian

    Această rețetă vegetariană de succotash este proaspătă, vibrantă și plină de nutrienți. Multitudinea de legume proaspete vor colora farfuria ta, fiind un preparat perfect pentru un prânz la birou.

  • Salată cu fasole în trei culori

    Salată cu fasole în trei culori

    Cine a zis că o salată nu poate fi bogată în proteine. Bonduelle te inspiră și de această dată și își oferă o rețetă de salată bogată în fibre și proteine.

  • Pastramă de berbecuț și cartofi noi cu sfeclă

    Pastramă de berbecuț și cartofi noi cu sfeclă

    Venim în ajutorul tău cu o nouă rețetă ce te poate inspira în pregătirea mesei festive de Paște. Sfecla roșie reprezintă de această dată o idee perfectă ce acompaniază carnea de berbecuț.