Pinterest

Gem de caise

Caisa este simbolul național al Armeniei. Moi și dulci, caisele sunt gustoase în orice formă, fie proaspete, fie conservate.
Ușor
5 persoane
90 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 5 persoane
1 kg caise

1 kg zahăr
Ingrediente pentru 5 persoane
1 kg caise

1 kg zahăr
  1. Pași 1
    Spălați fructele și îndepărtați sâmburii.
  2. Pași 2
    Amestecați caisele și zahărul într-o cratiță și lăsați-le timp de 45 de minute.
  3. Pași 3
    Se fierbe amestecul la foc mediu timp de 25 minute, amestecând în continuu.
  4. Pași 4
    Umpleți apoi borcanele sterilizate, închideți bine și punețile întro baie de apă fierbinte timp de 15 minute

Sfaturi în bucătărie

Nu folosiți caise deteriorate.
Lasă-te surprins
Ușor
Mediu
Greu
< 15 Minute
15 - 45 Minute
45 > 45 minute
  • Salată cu fasole în trei culori

    Salată cu fasole în trei culori

    Cine a zis că o salată nu poate fi bogată în proteine. Bonduelle te inspiră și de această dată și își oferă o rețetă de salată bogată în fibre și proteine.

  • Pastramă de berbecuț și cartofi noi cu sfeclă

    Pastramă de berbecuț și cartofi noi cu sfeclă

    Venim în ajutorul tău cu o nouă rețetă ce te poate inspira în pregătirea mesei festive de Paște. Sfecla roșie reprezintă de această dată o idee perfectă ce acompaniază carnea de berbecuț.

  • Fasole roșie și porumb cu ouă ochiuri

    Fasole roșie și porumb cu ouă ochiuri

    Copii iubesc legumele, mai ales în combinații inedite. De această dată, Bonduelle vine către tine cu o nouă propunere pentru micuții tăi, care îi va face să iubească legumele.