1. >Rețete
  2. >Gazpacho reinventat

Gazpacho reinventat

Descoperă o rețetă delicioasă!
Ușor
5 persoane
30 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 5 persoane
1 pungă (400 g) Morcovi tineri extra-fini Bonduelle

1 pungă (400 g) Porumb dulce boabe Bonduelle

1/2 țelină

1 cartof

1 ceapă albă

2000 ml. apă

1 linguriță sare alimentară

1 legătură pătrunjel

1 ardei gras roșu

2 linguri pătrunjel verde

2 linguri suc de lămâie

1 vârf de cuțit piper alb

500 ml. bulion
Ingrediente pentru 5 persoane
1 pungă (400 g) Morcovi tineri extra-fini Bonduelle

1 pungă (400 g) Porumb dulce boabe Bonduelle

1/2 țelină

1 cartof

1 ceapă albă

2000 ml. apă

1 linguriță sare alimentară

1 legătură pătrunjel

1 ardei gras roșu

2 linguri pătrunjel verde

2 linguri suc de lămâie

1 vârf de cuțit piper alb

500 ml. bulion

Rețete făcute cu

Porumb dulce boabe
  1. Pași 1
    Pentru supa-cremă: zarzavaturile (mai puțin morcovii) se fierb în apă cu sare.
  2. Pași 2
    Când sunt aproape gata, se adaugă morcovii scurși și se mai fierb 5 minute. Se strecoară de zeamă, se lasă ceapa de-o parte și restul de zarzavat se pasează cu blenderul. Se subțiază pasta obținută cu bulionul și supa de zarzavat.
  3. Pași 3
    Pentru topping: cubulețele de ardei și porumbul se călesc puțin (până când se înmoaie ardeiul) în tigaia wok. Se amestecă apoi cu pătrunjelul verde tocat, sucul de lămâie și piperul.
  4. Pași 4
    Supa se încălzește la foc mic și se servește imediat, alături de topping și, eventual, crutoane.
Lasă-te surprins
Ușor
Mediu
Greu
< 15 Minute
15 - 45 Minute
45 > 45 minute
  • Salată de paste tricolore cu ou, porumb și măsline

    Iubitorii de paste vor îndrăgi această rețetă. Gustoasă și ușor de preparat, salata de paste tricolore poate fi perfectă pentru prânzul de la birou sau pentru o cină pregătită rapid pentru cei dragi.

  • Morcovi caramelizați

    O gustare rapidă și gustoasă pentru micii campioni. O sursă importantă de fibre și vitamina A, morcovii baby reprezintă leguma potrivită pentru micul tău explorator.

  • Orez cu legume și carne

    O rețetă gustoasă, practică și sățioasă, ușor de preparat atât pentru mesele de prânz, cât și pentru cină.