Pinterest

Găluște din aluat - houskowe knedliki

Găluștele sunt o garnitură tradițională cehească servită alaturi de carne.
Ușor
3 persoane
60 Minute
Ieftin
Ingrediente
pentru 3 persoane
4 ouă

7 chifle

500 g făină

2 lingurițe sare

1/2 pahar lapte
Ingrediente pentru 3 persoane
4 ouă

7 chifle

500 g făină

2 lingurițe sare

1/2 pahar lapte
  1. Pași 1
    Ouăle se amestecă cu sarea, după care se adaugă făina și laptele, se amestecă bine, pentru ca aluatul să iasă aerat. Acest lucru garantează frăgezimea acestuia.
  2. Pași 2
    Chiflele se taie în crutoane și se adaugă la aluat, amestecând continuu. Se lasă aluatul frământat și se așteaptă o jumătate de oră.
  3. Pași 3
    După o jumătate de oră se formează cârnați alungiți și se fierb 15 minute în apă sărată, fără ca aceasta să clocotească, apoi se întorc și se mai fierb vreo 5-10 minute. După fierbere se taie în felii

Sfaturi în bucătărie

Pot fi din făină, din cartofi sau din aluat cu drojdie. Acestea pot fi prezentate și sub formă de desert - îndulcite și servite cu fructe.
Lasă-te surprins
Ușor
Mediu
Greu
< 15 Minute
15 - 45 Minute
45 > 45 minute
  • Pastramă de berbecuț și cartofi noi cu sfeclă

    Pastramă de berbecuț și cartofi noi cu sfeclă

    Venim în ajutorul tău cu o nouă rețetă ce te poate inspira în pregătirea mesei festive de Paște. Sfecla roșie reprezintă de această dată o idee perfectă ce acompaniază carnea de berbecuț.

  • Salată cu fasole în trei culori

    Salată cu fasole în trei culori

    Cine a zis că o salată nu poate fi bogată în proteine. Bonduelle te inspiră și de această dată și își oferă o rețetă de salată bogată în fibre și proteine.

  • Fasole roșie și porumb cu ouă ochiuri

    Fasole roșie și porumb cu ouă ochiuri

    Copii iubesc legumele, mai ales în combinații inedite. De această dată, Bonduelle vine către tine cu o nouă propunere pentru micuții tăi, care îi va face să iubească legumele.