Pinterest

Fasole verde cu usturoi

Descoperă o rețetă delicioasă!
Ușor
4 persoane
10 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 4 persoane
1 conservă (400 g) Fasole verde pastai Bonduelle

250 g roșii

1 ceapă

6 căței usturoi

50 ml. ulei

30 g pesmet

Sare

Piper

Boia

Pătrunjel
Ingrediente pentru 4 persoane
1 conservă (400 g) Fasole verde pastai Bonduelle

250 g roșii

1 ceapă

6 căței usturoi

50 ml. ulei

30 g pesmet

Sare

Piper

Boia

Pătrunjel

Rețete făcute cu

Fasole verde păstăi rotunde, tăiateFasole verde păstăi rotunde, tăiate
  1. Pași 1
    Fasolea verde se trece sub un jet de apă rece și se pune la scurs. Ceapa se taie mărunt, se călește în ulei circa 2 minute, după care se adaugă usturoiul tocat mărunt și apoi fasolea, cu care se amestecă.
  2. Pași 2
    Într-un vas termorezistent se așază jumatate din cantitatea de fasole, peste aceasta se pune jumătate din cantitatea de roșii tăiate în felii de 2 cm. grosime. Se presară peste, jumătate din cantitatea de pesmet, pătrunjel și un vârf cu sare, urmând așezarea cu restul de fasole, roșii și toate celelalte. La final se condimentează cu piper și boia și se stropește cu o lingură de ulei.
  3. Pași 3
    Se introduce vasul la cuptor pentru circa 20 de minute, ca să fiarbă roșiile și să se formeze sosul.
Lasă-te surprins
Ușor
Mediu
Greu
< 15 Minute
15 - 45 Minute
45 > 45 minute
  • Salată cu fasole în trei culori

    Salată cu fasole în trei culori

    Cine a zis că o salată nu poate fi bogată în proteine. Bonduelle te inspiră și de această dată și își oferă o rețetă de salată bogată în fibre și proteine.

  • Dorada la cuptor cu legume la tigaie

    Dorada la cuptor cu legume la tigaie

    O rețetă foarte simplă, cu puține ingrediente, însă cu o aromă bogată! Dorada însoțită de legumele noastre pentru tigaie îți vor aduce un prânz minunat!

  • Piept de pui cu sos de brânză și legume rustice

    Piept de pui cu sos de brânză și legume rustice

    Amestecul de legume Rustic reprezintă o alegere potrivită pentru serile în care se adună toată familia la masă. Sosul de brânză oferă un plus de savoare unui preparat simplu și rapid.