Fasole verde cu ouă
Acesta este un fel de mâncare de vară foarte ușor de făcut de fiecare georgian, dar nu numai.
Ușor
3 persoane
65 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 3 persoane
500 g Fasole verde fină, întreagă Bonduelle
2 cepe
1/2 pachet unt
2 legături verdețuri
2 ouă
3 căței usturoi
Sare
Piper
2 cepe
1/2 pachet unt
2 legături verdețuri
2 ouă
3 căței usturoi
Sare
Piper
Ingrediente pentru 3 persoane
500 g Fasole verde fină, întreagă Bonduelle
2 cepe
1/2 pachet unt
2 legături verdețuri
2 ouă
3 căței usturoi
Sare
Piper
2 cepe
1/2 pachet unt
2 legături verdețuri
2 ouă
3 căței usturoi
Sare
Piper
- Pași 1Rupe fiecare fasole (verde) franțuzească în 3-4 părți, pune-le în cratiță, toarnă puțină apă peste (apa nu ar trebui să acopere fasolea) și dă la fiert.
- Pași 2Când apa a început să fiarbă, adaugă ceapa mărunțită și untul (sau uleiul vegetal) și fierbe înăbușit la foc mic.
- Pași 3Adaugă verdețurile tăiate mărunt (coriandru, mărar, țelină, busuioc) la fasolea bine înăbușită.
- Pași 4Toarnă peste ouăle bătute, ia de pe foc și lasă 5 minute fără să amesteci.
Sfaturi în bucătărie
Rețeta poate fi modificată de fiecare bucătar din familie, incluzând cartofi sau carne de vită.
Lasă-te surprins
Ușor
Mediu
Greu
< 15 Minute
15 - 45 Minute
45 > 45 minute
- DESCOPERĂ REȚETA
Dorada la cuptor cu legume la tigaie
O rețetă foarte simplă, cu puține ingrediente, însă cu o aromă bogată! Dorada însoțită de legumele noastre pentru tigaie îți vor aduce un prânz minunat!
- DESCOPERĂ REȚETA
Piept de pui cu sos de brânză și legume rustice
Amestecul de legume Rustic reprezintă o alegere potrivită pentru serile în care se adună toată familia la masă. Sosul de brânză oferă un plus de savoare unui preparat simplu și rapid.
- DESCOPERĂ REȚETA
Ravioli cu brânză și mix de legume
Un preparat minunat pentru iubitorii de bucătărie vegetariană!
Descoperă și...
















.webp)