Canelloni cu ciuperci și spanac
Paste delicioase cu spanac, ciuperci și sos alb.
Ușor
4 persoane
20 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 4 persoane
1 borcan (280 g) Ciuperci feliate Bonduelle
Tuburi de canelloni
1 ceapă
150 g spanac
50 ml. ulei
30 g unt
1 lingură cu amidon
Nucșoară
250 ml. lapte
100 g smântână
1 morcov
1 lingură cu pastă de tomate
Tuburi de canelloni
1 ceapă
150 g spanac
50 ml. ulei
30 g unt
1 lingură cu amidon
Nucșoară
250 ml. lapte
100 g smântână
1 morcov
1 lingură cu pastă de tomate
Ingrediente pentru 4 persoane
1 borcan (280 g) Ciuperci feliate Bonduelle
Tuburi de canelloni
1 ceapă
150 g spanac
50 ml. ulei
30 g unt
1 lingură cu amidon
Nucșoară
250 ml. lapte
100 g smântână
1 morcov
1 lingură cu pastă de tomate
Tuburi de canelloni
1 ceapă
150 g spanac
50 ml. ulei
30 g unt
1 lingură cu amidon
Nucșoară
250 ml. lapte
100 g smântână
1 morcov
1 lingură cu pastă de tomate
- Pași 1Ceapa, morcovul și ciupercile tocate se călesc câteva minute.
- Pași 2Se adaugă pasta de tomate și spanacul. Se acoperă și se lasă să se înăbușe puțin. Se prepară sosul alb, amestecând amidonul cu untul pe foc și diluând cu laptele călduț. Se fierbe sosul câteva minute, apoi se adaugă smântână și nucșoară. Câteva linguri din sos se adaugă în umplutura pentru canelloni.
- Pași 3Tuburile de paste se fierb maxim 2 minute, se taie pe jumătate și se așază în picioare în formele individuale de ceramică unse înainte. Se umplu cu spanac, se toarnă sos între ele și se dau la cuptor 15-20 minute.
Descoperă și...