Baghetă franțuzească cu usturoi
Rețetă pentru baghetă franțuzească cu usturoi.
Ușor
4 persoane
30 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 4 persoane
2 baghete
4 căței de usturoi
2 linguri pătrunjel verde tocat
2 linguri busuioc tocat mărunt
1 pahar cașcaval Cheddar, Parmigianino sau alte brânzeturi tari
1 linguriță sare
6 linguri unt
6 linguri ulei de măsline
4 căței de usturoi
2 linguri pătrunjel verde tocat
2 linguri busuioc tocat mărunt
1 pahar cașcaval Cheddar, Parmigianino sau alte brânzeturi tari
1 linguriță sare
6 linguri unt
6 linguri ulei de măsline
Ingrediente pentru 4 persoane
2 baghete
4 căței de usturoi
2 linguri pătrunjel verde tocat
2 linguri busuioc tocat mărunt
1 pahar cașcaval Cheddar, Parmigianino sau alte brânzeturi tari
1 linguriță sare
6 linguri unt
6 linguri ulei de măsline
4 căței de usturoi
2 linguri pătrunjel verde tocat
2 linguri busuioc tocat mărunt
1 pahar cașcaval Cheddar, Parmigianino sau alte brânzeturi tari
1 linguriță sare
6 linguri unt
6 linguri ulei de măsline
- Pași 1Untul se freacă bine. Se adaugă uleiul de măsline, usturoiul pisat și sarea după gust. Se amestecă totul până când obținem o cremă omogenă.
- Pași 2La crema astfel pregătită se poate adăuga pătrunjelul verde tocat și apoi se amestecă încet.
- Pași 3Acum se taie baghetele în jumătăți și fiecare dintre cele două părți se taie aproape până la capăt în bucăți de 2-3 centimetri. Apoi între tăieturi și pe deasupra ungem cu puțină pastă de usturoi.
- Pași 4Baghetele astfel pregătite se învelesc individual în folie de aluminiu, apoi se dau la cuptor și se coc 1012 min la temperatura de aprox. 180° C.
- Pași 5După ce scoatem baghetele din cuptor, dezvelim folia, le presărăm din abundență cu cașcaval și apoi le mai introducem la cuptor pentru circa 5 min. până când se rumenesc.
Sfaturi în bucătărie
Această baghetă este foarte gustoasă servită cu un pahar de vin în seri văratice călduroase.
Lasă-te surprins
Ușor
Mediu
Greu
< 15 Minute
15 - 45 Minute
45 > 45 minute
Salată cu fasole în trei culori
Cine a zis că o salată nu poate fi bogată în proteine. Bonduelle te inspiră și de această dată și își oferă o rețetă de salată bogată în fibre și proteine.
Fasole roșie și porumb cu ouă ochiuri
Copii iubesc legumele, mai ales în combinații inedite. De această dată, Bonduelle vine către tine cu o nouă propunere pentru micuții tăi, care îi va face să iubească legumele.
Pui cu fasole și porumb în sos mexican
O idee de rețetă mexicană pentru iubitorii dish-urilor picante. Amestecul de legume Mexicana de la Bonduelle repezintă o bază ideală pentru multe dish-uri cu specific mexican.
Descoperă și...