Pinterest

Tocană de legume - carne

Un preparat absolut delicios!
Ușor
4 persoane
15 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 4 persoane
1 conservă (400 g) Fasole albă boabe Bonduelle

1 pungă (400 g) Morcovi tineri extra-fini Bonduelle

200 g Porumb dulce boabe Bonduelle

400 g carne de porc

300 ml. suc de roșii

2 ardei roșu

2 roșii

2 cepe

6 linguri ulei

15 g ardei roșu măcinat

15 g ardei iute măcinat

5 g piper măcinat

10 g sare alimentară
Ingrediente pentru 4 persoane
1 conservă (400 g) Fasole albă boabe Bonduelle

1 pungă (400 g) Morcovi tineri extra-fini Bonduelle

200 g Porumb dulce boabe Bonduelle

400 g carne de porc

300 ml. suc de roșii

2 ardei roșu

2 roșii

2 cepe

6 linguri ulei

15 g ardei roșu măcinat

15 g ardei iute măcinat

5 g piper măcinat

10 g sare alimentară
  1. Pași 1
    Călim ceapa tocată mărunt în ulei, la foc mic. Punem ardeii peste ea, apoi adăugăm carne, condimentele și lăsăm 10-15 minute.
  2. Pași 2
    Punem morcovii tăiați rondele, urmează ardeii și roșiile, tăiate la fel.
  3. Pași 3
    Adăugăm porumb dulce și fasole, apoi suc de roșii și lăsăm cam 20 minute, totul la foc mic.
  4. Pași 4
    Adăugăm piperul și potrivim de sare, dacă este necesar. Poftă bună!