Tocană de legume - carne
Un preparat absolut delicios!
Ușor
4 persoane
15 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 4 persoane
1 conservă (400 g) Fasole albă boabe Bonduelle
1 pungă (400 g) Morcovi tineri extra-fini Bonduelle
200 g Porumb dulce boabe Bonduelle
400 g carne de porc
300 ml. suc de roșii
2 ardei roșu
2 roșii
2 cepe
6 linguri ulei
15 g ardei roșu măcinat
15 g ardei iute măcinat
5 g piper măcinat
10 g sare alimentară
1 pungă (400 g) Morcovi tineri extra-fini Bonduelle
200 g Porumb dulce boabe Bonduelle
400 g carne de porc
300 ml. suc de roșii
2 ardei roșu
2 roșii
2 cepe
6 linguri ulei
15 g ardei roșu măcinat
15 g ardei iute măcinat
5 g piper măcinat
10 g sare alimentară
Ingrediente pentru 4 persoane
1 conservă (400 g) Fasole albă boabe Bonduelle
1 pungă (400 g) Morcovi tineri extra-fini Bonduelle
200 g Porumb dulce boabe Bonduelle
400 g carne de porc
300 ml. suc de roșii
2 ardei roșu
2 roșii
2 cepe
6 linguri ulei
15 g ardei roșu măcinat
15 g ardei iute măcinat
5 g piper măcinat
10 g sare alimentară
1 pungă (400 g) Morcovi tineri extra-fini Bonduelle
200 g Porumb dulce boabe Bonduelle
400 g carne de porc
300 ml. suc de roșii
2 ardei roșu
2 roșii
2 cepe
6 linguri ulei
15 g ardei roșu măcinat
15 g ardei iute măcinat
5 g piper măcinat
10 g sare alimentară
- Pași 1Călim ceapa tocată mărunt în ulei, la foc mic. Punem ardeii peste ea, apoi adăugăm carne, condimentele și lăsăm 10-15 minute.
- Pași 2Punem morcovii tăiați rondele, urmează ardeii și roșiile, tăiate la fel.
- Pași 3Adăugăm porumb dulce și fasole, apoi suc de roșii și lăsăm cam 20 minute, totul la foc mic.
- Pași 4Adăugăm piperul și potrivim de sare, dacă este necesar. Poftă bună!
Descoperă și...













