Sufleu cu spanac
Sufleu de spanac, un preparat rafinat și sănătos, unde vedeta este spanacul.
Ușor
5 persoane
15 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 5 persoane
300 g Spanac tocat Bonduelle
150 g telemea
150 g bacon
1 ceapă
3 căței de usturoi
4 ouă
1 ardei gras roșu
3 linguri făină
1 legătura mărar
2-3 linguri ulei
1 praf piper
1 praf sare
150 g telemea
150 g bacon
1 ceapă
3 căței de usturoi
4 ouă
1 ardei gras roșu
3 linguri făină
1 legătura mărar
2-3 linguri ulei
1 praf piper
1 praf sare
Ingrediente pentru 5 persoane
300 g Spanac tocat Bonduelle
150 g telemea
150 g bacon
1 ceapă
3 căței de usturoi
4 ouă
1 ardei gras roșu
3 linguri făină
1 legătura mărar
2-3 linguri ulei
1 praf piper
1 praf sare
150 g telemea
150 g bacon
1 ceapă
3 căței de usturoi
4 ouă
1 ardei gras roșu
3 linguri făină
1 legătura mărar
2-3 linguri ulei
1 praf piper
1 praf sare
- Pași 1Se taie ceapa marunt și se călește în 2-3 lg de ulei. Se adaugă spanacul congelat, usturoiul pisat, sare și piper după gust, și se călește totul la foc mic 10 minute.
- Pași 2Se lasă să se răceasca, apoi se adaugă telemeaua fărâmițată, gălbenușurile bătute, ardeiul tocat cubulețe și mărarul tocat fin.
- Pași 3Baconul tăiat bucățele, se rumenește puțin în tigaie și apoi se adaugă în compoziția de mai sus, împreună cu albușurile bătute spumă (ca la bezea) și 3 lg de faina. Se amestecă ușor, se pune totul în forme mici, unse cu unt și se dă sufleul la cuptor pentru 45 de minute. Poftă bună!
Descoperă și...