Salată de valeriană cu ciuperci, feta și nuci
O salată cremoasă și aromată. Rețeta ideală pentru un prânz copios!
Ușor
2 persoane
20 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 2 persoane
150 g Ciuperci întregi Bonduelle
50 g brânză feta
1/2 ceapă roșie
1/2 rodie
50 g valeriană
10 g miere
10 g muștar
3 lingurițe ulei de măsline
miez de nucă
sare și piper
50 g brânză feta
1/2 ceapă roșie
1/2 rodie
50 g valeriană
10 g miere
10 g muștar
3 lingurițe ulei de măsline
miez de nucă
sare și piper
Ingrediente pentru 2 persoane
150 g Ciuperci întregi Bonduelle
50 g brânză feta
1/2 ceapă roșie
1/2 rodie
50 g valeriană
10 g miere
10 g muștar
3 lingurițe ulei de măsline
miez de nucă
sare și piper
50 g brânză feta
1/2 ceapă roșie
1/2 rodie
50 g valeriană
10 g miere
10 g muștar
3 lingurițe ulei de măsline
miez de nucă
sare și piper
- Pași 1Tocăm ceapa.
- Pași 2Într-un bol adăugăm frunzele de valeriană, ceapa tocată, boabele de rodie și brânza feta mărunțită.
- Pași 3Presărăm nuci.
- Pași 4Adăugăm dressingul.
Lasă-te surprins
Ușor
Mediu
Greu
< 15 Minute
15 - 45 Minute
45 > 45 minute
Salată asiatică cu orez
Specifică bucătăriei chinezești, salata cu orez va reprezenta o inovație în cartea ta de rețete. Un prânz sățios va fi asigurat de gustul fresh al acestei rețete.
Creveți thailandezi cu orez
Încearcă rețeta noastră picantă cu creveți și mix thailandez cu orez și vei pătrunde in bucătăria asiatică în doar 20 de minute. Cina pentru prieteni va fi mult mai ușor și rapid de pregătit, oferindu-ți mai mult timp alături de ei.
Piept de pui cu sos de brânză și legume rustice
Amestecul de legume Rustic reprezintă o alegere potrivită pentru serile în care se adună toată familia la masă. Sosul de brânză oferă un plus de savoare unui preparat simplu și rapid.
Descoperă și...