1. >Rețete
  2. >Salată de valeriană cu ciuperci, feta și nuci

Salată de valeriană cu ciuperci, feta și nuci

O salată cremoasă și aromată. Rețeta ideală pentru un prânz copios!
Ușor
2 persoane
20 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 2 persoane
150 g Ciuperci întregi Bonduelle

50 g brânză feta

1/2 ceapă roșie

1/2 rodie

50 g valeriană

10 g miere

10 g muștar

3 lingurițe ulei de măsline

miez de nucă

sare și piper
Ingrediente pentru 2 persoane
150 g Ciuperci întregi Bonduelle

50 g brânză feta

1/2 ceapă roșie

1/2 rodie

50 g valeriană

10 g miere

10 g muștar

3 lingurițe ulei de măsline

miez de nucă

sare și piper

Rețete făcute cu

Ciuperci întregi
  1. Pași 1
    Tocăm ceapa.
  2. Pași 2
    Într-un bol adăugăm frunzele de valeriană, ceapa tocată, boabele de rodie și brânza feta mărunțită.
  3. Pași 3
    Presărăm nuci.
  4. Pași 4
    Adăugăm dressingul.
Lasă-te surprins
Ușor
Mediu
Greu
< 15 Minute
15 - 45 Minute
45 > 45 minute
  • Salată asiatică cu orez

    Specifică bucătăriei chinezești, salata cu orez va reprezenta o inovație în cartea ta de rețete. Un prânz sățios va fi asigurat de gustul fresh al acestei rețete.

  • Creveți thailandezi cu orez

    Încearcă rețeta noastră picantă cu creveți și mix thailandez cu orez și vei pătrunde in bucătăria asiatică în doar 20 de minute. Cina pentru prieteni va fi mult mai ușor și rapid de pregătit, oferindu-ți mai mult timp alături de ei.

  • Piept de pui cu sos de brânză și legume rustice

    Amestecul de legume Rustic reprezintă o alegere potrivită pentru serile în care se adună toată familia la masă. Sosul de brânză oferă un plus de savoare unui preparat simplu și rapid.