Crenvuștii se taie în 6 bucăți egale fiecare. Fiecare bucată este crestată la ambele capete. Se pun într-o tavă și se bagă în cuptorul preîncălzit unde se lasă până se rumenesc și înfloresc.
Pași 2
Separat, se fierb pastele în apă cu sare.
Pași 3
Se face o maioneză dintr-un gălbenuș de ou,o linguriță de muștar și ulei. Într-un bol, se amestecă 4 linguri de maioneză și 4 linguri de iaurt și se face un dressing.
Pași 4
Pastele fierte și răcite se amestecă cu legumele, cu bucățile de carne și cu dressingul. Se pot servi alături de castraveți murați.
Lasă-te surprins
UșorMediuGreu
< 15 Minute15 - 45 Minute45 > 45 minute
Legendă▶
Salată asiatică cu orez
Specifică bucătăriei chinezești, salata cu orez va reprezenta o inovație în cartea ta de rețete. Un prânz sățios va fi asigurat de gustul fresh al acestei rețete.
Salată rapidă cu fasole neagră
Descopera reteta de salată rapidă cu fasole neagră!
Salată fresh cu porumb
Perioada verii este întotdeauna asociată cu legumele fresh ce oferă un bust de energie. Salata cu po...