Plăcintă de porumb
O adevărată experiență culinară.
Ușor
4 persoane
90 Minute
Ieftin
Ingrediente
pentru 4 persoane
1 l lapte
250 g făină de mălai
120 g zahăr
50 g unt
3 ouă
1/2 baton de vanilie
3 felii de ananas proaspăt (poate fi din conservă)
250 g făină de mălai
120 g zahăr
50 g unt
3 ouă
1/2 baton de vanilie
3 felii de ananas proaspăt (poate fi din conservă)
Ingrediente pentru 4 persoane
1 l lapte
250 g făină de mălai
120 g zahăr
50 g unt
3 ouă
1/2 baton de vanilie
3 felii de ananas proaspăt (poate fi din conservă)
250 g făină de mălai
120 g zahăr
50 g unt
3 ouă
1/2 baton de vanilie
3 felii de ananas proaspăt (poate fi din conservă)
- Pași 1Se fierbe laptele cu adaus de vanilie.
- Pași 2În timpul fierberii laptelui se adaugă treptat făina. Se amestecă continuu, pentru a nu se forma cocoloașe.
- Pași 3Se ia de pe foc, se adaugă gălbenușul, untul, spuma de albuș, și se amestecă bine.
- Pași 4Se trece întro formă de copt presărată cu făină.
- Pași 5Se coace în cuptor timp de 60 de minute.
Sfaturi în bucătărie
Rețeta pentru plăcinta de porumb egipteană - este mai gustoasă cu o felie de ananas din conservă.
Lasă-te surprins
Ușor
Mediu
Greu
< 15 Minute
15 - 45 Minute
45 > 45 minute
Salată cu fasole în trei culori
Cine a zis că o salată nu poate fi bogată în proteine. Bonduelle te inspiră și de această dată și își oferă o rețetă de salată bogată în fibre și proteine.
Pastramă de berbecuț și cartofi noi cu sfeclă
Venim în ajutorul tău cu o nouă rețetă ce te poate inspira în pregătirea mesei festive de Paște. Sfecla roșie reprezintă de această dată o idee perfectă ce acompaniază carnea de berbecuț.
Lipie naan cu brânză și fasole roșie
Descoperă și...