Pinterest

Brânză pane - smazeny syr

O specialitate gustoasă sub formă de brânză prăjită în pesmet, servită cu cartofi pai și cu sos.
Ușor
2 persoane
30 Minute
Scump
Ingrediente
pentru 2 persoane
400 g cașcaval tare

1 ou

Sare

Ulei pentru prăjit

Piper

Ardei

Pesmet
Ingrediente pentru 2 persoane
400 g cașcaval tare

1 ou

Sare

Ulei pentru prăjit

Piper

Ardei

Pesmet
  1. Pași 1
    Cașcavalul se taie în felii cu grosimea de circa 1-1,5 cm. Oul se amestecă cu condimentele
  2. Pași 2
    Cașcavalul se cufundă în oul amestecat cu condimente și se acoperă cu pesmet.
  3. Pași 3
    Se prăjește câteva minute până ce cașcavalul se moaie, fără însă să se reverse pe tigaie.