Omletă cu porumb
Descoperă o rețetă delicioasă!
Ușor
2 persoane
10 Minute
Mediu
 Ingrediente
pentru 2 persoane
85 g Porumb dulce boabe Bonduelle
4 ouă
100 g gorgonzola
1 gogoșar/ardei roșu mic
2 linguri ulei vegetal
Sare, piper
Germeni după preferință
4 ouă
100 g gorgonzola
1 gogoșar/ardei roșu mic
2 linguri ulei vegetal
Sare, piper
Germeni după preferință
Ingrediente pentru 2 persoane
85 g Porumb dulce boabe Bonduelle
4 ouă
100 g gorgonzola
1 gogoșar/ardei roșu mic
2 linguri ulei vegetal
Sare, piper
Germeni după preferință
4 ouă
100 g gorgonzola
1 gogoșar/ardei roșu mic
2 linguri ulei vegetal
Sare, piper
Germeni după preferință
- Pași 1Se bat bine, pe rând, două ouă cu sarea.
- Pași 2Se încinge o tigaie în care am pus o lingură de ulei. Se toarnă ouăle bătute și se lasă așa puțin, cam cât prinde omleta o pojghiță. Apoi se pun deasupra 50 g de gorgonzola tăiată bucățele, jumătate de gogoșar tăiat fâșii și jumătate din porumbul pregătit.
- Pași 3Lăsăm să se prăjească bine omleta apoi o punem pe farfurie și o decorăm cu germeni, atât pentru o pată de culoare, dar mai ales pentru valoarea nutrițională. Adăugăm puțin piper.
- Pași 4Din restul ingredientelor facem cea dea două omletă.
Lasă-te surprins
Ușor
Mediu
Greu
< 15 Minute
15 - 45 Minute
45 > 45 minute 
- Salată rapidă cu fasole neagră- Descopera reteta de salată rapidă cu fasole neagră! 
- Rulouri cu ton și porumb- Descopera reteta de rulouri cu ton și porumb! 
- Salată asiatică cu orez- Specifică bucătăriei chinezești, salata cu orez va reprezenta o inovație în cartea ta de rețete. Un prânz sățios va fi asigurat de gustul fresh al acestei rețete. 
Descoperă și...


















