Trebuie să acceptați cookie-urile Youtube pentru a vedea acest videoclip
Gem de caise
Caisa este simbolul național al Armeniei. Moi și dulci, caisele sunt gustoase în orice formă, fie proaspete, fie conservate.
Ușor
5 persoane
90 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 5 persoane
1 kg caise
1 kg zahăr
Ingrediente pentru 5 persoane
1 kg caise
1 kg zahăr
Pași 1
Spălați fructele și îndepărtați sâmburii.
Pași 2
Amestecați caisele și zahărul într-o cratiță și lăsați-le timp de 45 de minute.
Pași 3
Se fierbe amestecul la foc mediu timp de 25 minute, amestecând în continuu.
Pași 4
Umpleți apoi borcanele sterilizate, închideți bine și punețile întro baie de apă fierbinte timp de 15 minute
Sfaturi în bucătărie
Nu folosiți caise deteriorate.
Lasă-te surprins
UșorMediuGreu
< 15 Minute15 - 45 Minute45 > 45 minute
Legendă▶
Hummus de linte
Un preparat cu specific libanez, ce poate fi servit atât cald, cât și rece, se prepară ușor și rapid, fiind o variantă potrivită pentru prânz sau cină.
Salată fresh cu porumb
Perioada verii este întotdeauna asociată cu legumele fresh ce oferă un bust de energie. Salata cu po...
Salată rapidă cu fasole neagră
Descopera reteta de salată rapidă cu fasole neagră!