\n
Contactează-ne
LEGUMIS
REȚETE
TOATE REȚETELE
APERITIVE ȘI GUSTĂRI
SUPE ȘI CIORBE
FELURI PRINCIPALE
SALATE
DESERTURI
PRODUSELE NOASTRE
PRODUSE NOI
TOATE PRODUSELE
LEGUME ÎN CONSERVĂ
LEGUME CONGELATE
DESPRE NOI
POVESTEA NOASTRĂ
ANGAJAMENTELE NOASTRE
ȘTIRI ȘI EVENIMENTE
DE PE CAMP ÎN FARFURIE
PROMOȚII ȘI CONCURSURI
INSPIRAȚIE
TRĂIEȘTE SĂNĂTOS
GĂTEȘTE DELICIOS
PREPARĂ CU STIL
FII CREATIV
ENCICLOPEDIA LEGUMELOR
>
Rețete
>
Fasole franțuzească prăjită
<
Rețete
Trebuie să acceptați cookie-urile Youtube pentru a vedea acest videoclip
Acceptă cookies
Fasole franțuzească prăjită
Un fel minunat de mâncare vegetariană cu gust de pește.
printează rețeta
Ușor
3 persoane
40 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 3 persoane
500 g Fasole verde fină, întreagă BIO
Bonduelle
2 linguri făină
4 linguri ulei
2 ouă
Sare
Piper
Semințe de susan
2 linguri pesmet
Ingrediente pentru 3 persoane
500 g Fasole verde fină, întreagă BIO
Bonduelle
2 linguri făină
4 linguri ulei
2 ouă
Sare
Piper
Semințe de susan
2 linguri pesmet
Pași 1
După spălare, uniți păstăile câte 3-4 folosind scobitori. Apoi, se rulează în făină și se prăjesc.
Pași 2
Odată ce se răcesc, înmuiați-le din nou în ou și pătrunjel tocat, iar apoi în pesmet, semințe de susan și piper.
Pași 3
Se prăjesc în ulei încins și când s-au răcit, îndepartati cu grijă scobitorile. Poftă bună!
Sfaturi în bucătărie
Folosiți fasole franțuzească Bonduelle în extra-sezon, când fasolea proaspătă nu este disponibilă.
Lasă-te surprins
Ușor
Mediu
Greu
< 15 Minute
15 - 45 Minute
45 > 45 minute
Legendă
▶
Fasole verde cu mărar și usturoi
O retetă ușor de făcut și delicioasă!
Descoperă rețeta
Fasole galbenă cu ceapă și lămâie
O retetă ușor de făcut și delicioasă!
Descoperă rețeta
Fasole verde și galbenă cu migdale, ghim...
Un preparat delicios și ușor de gătit!
Descoperă rețeta
Vezi mai multe rețete
Descoperă și...
Mazăre verde boabe, dulce
Fasole Borlotti Vapeur
Broccoli VAPEUR