Baghetă franțuzească cu usturoi
Rețetă pentru baghetă franțuzească cu usturoi.
Ușor
4 persoane
30 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 4 persoane
2 baghete
4 căței de usturoi
2 linguri pătrunjel verde tocat
2 linguri busuioc tocat mărunt
1 pahar cașcaval Cheddar, Parmigianino sau alte brânzeturi tari
1 linguriță sare
6 linguri unt
6 linguri ulei de măsline
4 căței de usturoi
2 linguri pătrunjel verde tocat
2 linguri busuioc tocat mărunt
1 pahar cașcaval Cheddar, Parmigianino sau alte brânzeturi tari
1 linguriță sare
6 linguri unt
6 linguri ulei de măsline
Ingrediente pentru 4 persoane
2 baghete
4 căței de usturoi
2 linguri pătrunjel verde tocat
2 linguri busuioc tocat mărunt
1 pahar cașcaval Cheddar, Parmigianino sau alte brânzeturi tari
1 linguriță sare
6 linguri unt
6 linguri ulei de măsline
4 căței de usturoi
2 linguri pătrunjel verde tocat
2 linguri busuioc tocat mărunt
1 pahar cașcaval Cheddar, Parmigianino sau alte brânzeturi tari
1 linguriță sare
6 linguri unt
6 linguri ulei de măsline
- Pași 1Untul se freacă bine. Se adaugă uleiul de măsline, usturoiul pisat și sarea după gust. Se amestecă totul până când obținem o cremă omogenă.
- Pași 2La crema astfel pregătită se poate adăuga pătrunjelul verde tocat și apoi se amestecă încet.
- Pași 3Acum se taie baghetele în jumătăți și fiecare dintre cele două părți se taie aproape până la capăt în bucăți de 2-3 centimetri. Apoi între tăieturi și pe deasupra ungem cu puțină pastă de usturoi.
- Pași 4Baghetele astfel pregătite se învelesc individual în folie de aluminiu, apoi se dau la cuptor și se coc 1012 min la temperatura de aprox. 180° C.
- Pași 5După ce scoatem baghetele din cuptor, dezvelim folia, le presărăm din abundență cu cașcaval și apoi le mai introducem la cuptor pentru circa 5 min. până când se rumenesc.
Sfaturi în bucătărie
Această baghetă este foarte gustoasă servită cu un pahar de vin în seri văratice călduroase.
Lasă-te surprins
Ușor
Mediu
Greu
< 15 Minute
15 - 45 Minute
45 > 45 minute
- DESCOPERĂ REȚETA
Salată cu fasole în trei culori
Cine a zis că o salată nu poate fi bogată în proteine. Bonduelle te inspiră și de această dată și își oferă o rețetă de salată bogată în fibre și proteine.
- DESCOPERĂ REȚETA
Fasole roșie și porumb cu ouă ochiuri
Copii iubesc legumele, mai ales în combinații inedite. De această dată, Bonduelle vine către tine cu o nouă propunere pentru micuții tăi, care îi va face să iubească legumele.
- DESCOPERĂ REȚETA
Pui cu fasole și porumb în sos mexican
O idee de rețetă mexicană pentru iubitorii dish-urilor picante. Amestecul de legume Mexicana de la Bonduelle repezintă o bază ideală pentru multe dish-uri cu specific mexican.
Descoperă și...














.webp)
