Produsul este congelat rapid, nu conține conservanți și nu poate fi recongelat după decongelare.
Supele cremă sunt o alternativă gustoasă, rapidă și sățioasă la clasicele ciorbe de legume. Amestecul de legume pentru supa cremă de dovleac de la Bonduelle este un deliciu care te duce cu gândul la recolta bogată a toamnei. O rețetă simplă, cu cele mai bune legume congelate, în care gustul predominant este dat de dovleac, lângă care se alătură pentru mai multă savoare, morcovi cuburi și ceapă. Produsul este congelat rapid, nu necesită decongelare și conține 3 porții. Conținutul pungii se introduce într-o oală aflată în fierbere, timp de aproximativ 3 minute. Se adaugă un pahar de smântână cu 30% grăsime, se amestecă cu ajutorul unui blender și se condimentează după gust.
greutate netă: 400 g
ingrediente
valori nutriționale
gătire
păstrare
Descoperă rețetele
Ușor
Mediu
Greu
< 15 Minute
15 - 45 Minute
45 > 45 minute
Salată cu portocale, varză roșie și Crochete Croustis cu dovleac și mozzarella
Keto Burger Cheesy Croustis
Burger Texas în pită
Vezi mai multe rețete