1. >Rețete
  2. >Tartine cu cremă de ciuperci

Tartine cu cremă de ciuperci

Rapid, ieftin și bun.
Ușor
4 persoane
25 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 4 persoane
1 borcan (280 g) Ciuperci feliate Bonduelle

500 g carne tocată vită/porc

1 varză mare murată

100 g orez

4 cepe

1 linguriță Piper

Sare după gust

Boia de ardei dulce

Foi de dafin

Mălai

Ulei

Câteva felii kaizer

Cimbru

Bulion
Ingrediente pentru 4 persoane
1 borcan (280 g) Ciuperci feliate Bonduelle

500 g carne tocată vită/porc

1 varză mare murată

100 g orez

4 cepe

1 linguriță Piper

Sare după gust

Boia de ardei dulce

Foi de dafin

Mălai

Ulei

Câteva felii kaizer

Cimbru

Bulion
  1. Pași 1
    Ciupercile se trec pe sub un jet de apă și le lăsăm să se scurgă într-o sită.
  2. Pași 2
    Ceapa și usturoiul se curăță și le dăm prin blender, iar ciupercile la fel până devin cremă.
  3. Pași 3
    Pregătirea maionezei: gălbenușul se freacă cu muștarul, adăugăm ulei puțin câte puțin, până începe să-și mărească volumul și să se lege (să fie tare).
  4. Pași 4
    Peste ceapă, usturoi și ciuperci adăugăm maioneza și oregano. Potrivim cu piper și sare, după gust.
  5. Pași 5
    Bagheta se taie felii subțiri (pe diagonală) pe care le dăm la cuptor câteva minute, până încep să se rumenească foarte puțin. Le scoatem din cuptor, le lăsăm să se răcească. Gogoșarul se taie felii subțiri și se pune peste feliuțele de baghetă. Cu ajutorul unui pistol de bucătărie, se pune crema obținută și ornăm cu verdeață. Poftă bună !
Lasă-te surprins
UșorMediuGreu
< 15 Minute15 - 45 Minute45 > 45 minute
Legendă
  • Fusili cu ciuperci și spanac

    Un preparat de origine italiană foarte aromat și care se pregătește ușor.

  • Ciuperci a la crème

    Yummm! Doar atât poți spune!

  • Rigatoni cu fasole albă

    O rețetă foarte hrănitoare și potrivită în anotimpul rece.