Pinterest

Sushi Maki cu orez, alge nori și caviar

O mâncare din bucătăria japoneză care a cucerit lumea.
Dificil
3 persoane
30 Minute
Scump
Ingrediente
pentru 3 persoane
9 linguri orez sushi

9 fâșii de alge Nori

3 lingurițe icre negre (caviar negru)

3 lingurițe icre roșii (caviar roșu)

3 lingurițe icre galbene (caviar galben)

1 linguriță Wasabi (pastă iute de hrean japonez)
Ingrediente pentru 3 persoane
9 linguri orez sushi

9 fâșii de alge Nori

3 lingurițe icre negre (caviar negru)

3 lingurițe icre roșii (caviar roșu)

3 lingurițe icre galbene (caviar galben)

1 linguriță Wasabi (pastă iute de hrean japonez)
  1. Pași 1
    Orezul pentru sushi se rulează sub formă de rolă și se unge cu wasabi.
  2. Pași 2
    Fiecare din aceste role se învelește într-o fâșie de algă, astfel încât alga să depășească orezul cu circa 1 cm.
  3. Pași 3
    Pe rola de orez se pune o linguriță de caviar.

Sfaturi în bucătărie

În forma sa clasică, sushi-ul conține orez cu oțet, pește, fructe de mare, legume și alte delicatese locale.
Lasă-te surprins
Ușor
Mediu
Greu
< 15 Minute
15 - 45 Minute
45 > 45 minute
  • Pui cu fasole și porumb în sos mexican

    Pui cu fasole și porumb în sos mexican

    O idee de rețetă mexicană pentru iubitorii dish-urilor picante. Amestecul de legume Mexicana de la Bonduelle repezintă o bază ideală pentru multe dish-uri cu specific mexican.

  • Sucotaș vegetarian

    Sucotaș vegetarian

    Această rețetă vegetariană de succotash este proaspătă, vibrantă și plină de nutrienți. Multitudinea de legume proaspete vor colora farfuria ta, fiind un preparat perfect pentru un prânz la birou.

  • Cotlet de berbecuț cu legume provensal

    Cotlet de berbecuț cu legume provensal

    Pregătești o cină specială? Amestecul de legume Provencal, este potrivit ca și garnitura pentru un cotlet de berbecuț, delicios și suculent.