Pinterest

Somon cu wasabi

Ai poftă de niște delicatese japoneze în seara asta?
Mediu
4 persoane
60 Minute
Scump
Ingrediente
pentru 4 persoane
4 fileuri de somon

2 linguri sos de soia

2 lingurițe Wasabi

1 pahar maioneză

2 linguri arpagic proaspăt, tocat

1 linguriță ghimbir măcinat

1 linguriță ulei de susan
Ingrediente pentru 4 persoane
4 fileuri de somon

2 linguri sos de soia

2 lingurițe Wasabi

1 pahar maioneză

2 linguri arpagic proaspăt, tocat

1 linguriță ghimbir măcinat

1 linguriță ulei de susan
  1. Pași 1
    Se pun fileurile la marinată compusă din: uleiul de susan, ghimbirul, sosul de soia, 1 linguriță wasabi.
  2. Pași 2
    Se varsă într-o pungă de plastic tare, apoi se adaugă fileurile. Se închide pungă și se marinează peștele 4-6 min și se întoarce punga frecvent.
  3. Pași 3
    Se scoate peștele iar marinata se păstrează pentru prăjire. Se combină maioneza cu 1 linguriță de wasabi și cu arpagicul.
  4. Pași 4
    La foc mediu se încălzește tigaia, se aranjează peștele cu marinata și se prăjește 35 min.

Sfaturi în bucătărie

Hreanul japonez este mult mai iute decât cel tradițional, prin urmare se recomandă folosirea lui cu prudență. Wasabi este important pentru sushi sau sashimi.
Lasă-te surprins
Ușor
Mediu
Greu
< 15 Minute
15 - 45 Minute
45 > 45 minute
  • Pastramă de berbecuț și cartofi noi cu sfeclă

    Pastramă de berbecuț și cartofi noi cu sfeclă

    Venim în ajutorul tău cu o nouă rețetă ce te poate inspira în pregătirea mesei festive de Paște. Sfecla roșie reprezintă de această dată o idee perfectă ce acompaniază carnea de berbecuț.

  • Fasole roșie și porumb cu ouă ochiuri

    Fasole roșie și porumb cu ouă ochiuri

    Copii iubesc legumele, mai ales în combinații inedite. De această dată, Bonduelle vine către tine cu o nouă propunere pentru micuții tăi, care îi va face să iubească legumele.

  • Pui cu fasole și porumb în sos mexican

    Pui cu fasole și porumb în sos mexican

    O idee de rețetă mexicană pentru iubitorii dish-urilor picante. Amestecul de legume Mexicana de la Bonduelle repezintă o bază ideală pentru multe dish-uri cu specific mexican.