1. >Rețete
  2. >Ruladă de pui umplută cu morcovi și spanac

Ruladă de pui umplută cu morcovi și spanac

Un preparat simplu și delicios pentru întreaga familie.
Ușor
4 persoane
30 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 4 persoane
200 g Spanac tocat Bonduelle

1 piept pui

2 morcovi

2 cepe de mărime potrivită

Ulei

Rozmarin mărunțit

Chilli

Busuioc

Sare

Ghimbir
Ingrediente pentru 4 persoane
200 g Spanac tocat Bonduelle

1 piept pui

2 morcovi

2 cepe de mărime potrivită

Ulei

Rozmarin mărunțit

Chilli

Busuioc

Sare

Ghimbir
  1. Pași 1
    Pieptul de pui se taie în două și se condimentează, lăsându-l la rece până se pregătește spanacul și morcovii. Se curăță și se taie ceapa, după care se pune în tigaie, în uleiul încins până începe să sticlească.
  2. Pași 2
    Spanacul se lasă la decongelat, apoi se pune peste ceapă , adăugând sare după preferințe.
  3. Pași 3
    Morcovii se fierb cu apă și sare, iar când sunt fierți se trec pe sub un jet de apă rece, urmând a-i da la blender. Se condimentează cu ghimbir și sare, după gust.
  4. Pași 4
    Pieptul de pui se bate cu o folie subțire, pentru a rămâne de grosimea degetului, apoi se pun spanacul și morcovii obținuți. Se rulează pieptul de pui cu ajutorul unei folii. Rulada, învelită în folie, se pune la fiert circa 1015 minute, în apă cu sare. Se pregătesc condimentele pentru a tapeta rulada.
  5. Pași 5
    Rozmarinul, chilli și busuiocul, toate se amestecă și, când sa răcit rulada, se presară peste ea, apoi se poate tăia și servi. Poftă bună!
Lasă-te surprins
UșorMediuGreu
< 15 Minute15 - 45 Minute45 > 45 minute
Legendă
  • Mix gratinat de broccoli, morcovi și con...

    Legumele gratinate sunt minunate pentru o cină ușoară!

  • Souffle cu spanac

    Un souffle delicios care va îmbogăți masa de prânz.

  • Supă vegană

    O supă vegană ușor de gătit și delicioasă!