Trebuie să acceptați cookie-urile Youtube pentru a vedea acest videoclip
Ruladă de brânză și spanac
Descoperă o rețetă delicioasă!
Ușor
5 persoane
40 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 5 persoane
1 pungă (400 g) Spanac frunze întregi Bonduelle
100 g cașcaval ras
200 g telemea
50 g iaurt
70 g șuncă pui
25 g făină secară
20 g pătrunjel
3 linguri ulei de măsline
1 praf sare
1 praf piper
Ingrediente pentru 5 persoane
1 pungă (400 g) Spanac frunze întregi Bonduelle
100 g cașcaval ras
200 g telemea
50 g iaurt
70 g șuncă pui
25 g făină secară
20 g pătrunjel
3 linguri ulei de măsline
1 praf sare
1 praf piper
Rețete făcute cu
Spanac frunze întregi
Pași 1
Încingem 3 linguri de ulei de măsline într-o crăticioară și prăjim făina de secara 1 minut. Adăugăm spanacul, cașcavalul ras și pătrunjel tocat. Presărăm sare și piper, amestecăm bine și luăm de pe foc.
Pași 2
Punem hârtie de copt într-o tavă întinsă și punem toată compoziția de spanac. Nivelam și coacem 15 minute la foc moderat. Scoatem tava din cuptor și lăsăm să se răcească.
Pași 3
Frecăm telemeaua rasă cu iaurt și puțin pătrunjel. Întindem crema pe toată suprafața spanacului copt și răcit. Tăiem șunca de pui fâșii și le adăugăm din loc în loc.
Pași 4
Rulăm ușor, îndepărtând hârtia puțin câte puțin. Păstrăm la rece.