1. >Rețete
  2. >Pui cu fasole albă în sos curry

Pui cu fasole albă în sos curry

O rețetă inedită și foarte gustoasă.
Mediu
4 persoane
90 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 4 persoane
1 conservă (430 g) Indiana fasole albă în sos curry Bonduelle

600 g pulpe de pui dezosate

1/2 conservă de roșii cuburi

2 linguri de ulei de măsline

1 ceapă mare, roșie sau albă

4 căței de usturoi

Sare

Piper

Chili

1 foaie de dafin
Ingrediente pentru 4 persoane
1 conservă (430 g) Indiana fasole albă în sos curry Bonduelle

600 g pulpe de pui dezosate

1/2 conservă de roșii cuburi

2 linguri de ulei de măsline

1 ceapă mare, roșie sau albă

4 căței de usturoi

Sare

Piper

Chili

1 foaie de dafin
  1. Pași 1
    Tăiem pulpele dezosate de pui în fâșii cu grosimea de 1 cm. Condimentăm cu sare și piper dupa gust. Încingem uleiul într-o tigaie încăpătoare și prăjim bucățelele de pui. Când sunt gata rumenite le scoatem într-un castron și le punem deoparte.
  2. Pași 2
    Călim ușor ceapa tăiată mărunt în grăsimea rămasă în tigaie. Adăugăm o jumătate de conservă de roșii și punem o foaie de dafin. Amestecăm bine și adăugăm o jumătate de pahar de apă. Când începe să fiarbă o lăsăm să clocotească 10 minute la foc mic.
  3. Pași 3
    La final, adăugăm conserva de fasole alba în sos curry Indiana și o amestecăm împreună cu carnea. Le mai lăsăm puțin la foc, cât să se încălzeasca totul din nou. Condimentăm după gust cu sare și piper.
Lasă-te surprins
UșorMediuGreu
< 15 Minute15 - 45 Minute45 > 45 minute
Legendă
  • Duet de legume alintat cu prosciutto

    O rețetă pe cât de simplă, pe atât de gustoasă!

  • Wrap cu fasole neagră

    Rețetă mexicană cu pui și fasole neagră!

  • Legume de primăvară răsfățate la cuptor

    Un gust deosebit pentru momente speciale alături de cei dragi.