Trebuie să acceptați cookie-urile Youtube pentru a vedea acest videoclip
Pui cu fasole albă în sos curry
O rețetă inedită și foarte gustoasă.
Mediu
4 persoane
90 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 4 persoane
1 conservă (430 g) Indiana fasole albă în sos curry Bonduelle
600 g pulpe de pui dezosate
1/2 conservă de roșii cuburi
2 linguri de ulei de măsline
1 ceapă mare, roșie sau albă
4 căței de usturoi
Sare
Piper
Chili
1 foaie de dafin
Ingrediente pentru 4 persoane
1 conservă (430 g) Indiana fasole albă în sos curry Bonduelle
600 g pulpe de pui dezosate
1/2 conservă de roșii cuburi
2 linguri de ulei de măsline
1 ceapă mare, roșie sau albă
4 căței de usturoi
Sare
Piper
Chili
1 foaie de dafin
Pași 1
Tăiem pulpele dezosate de pui în fâșii cu grosimea de 1 cm. Condimentăm cu sare și piper dupa gust. Încingem uleiul într-o tigaie încăpătoare și prăjim bucățelele de pui. Când sunt gata rumenite le scoatem într-un castron și le punem deoparte.
Pași 2
Călim ușor ceapa tăiată mărunt în grăsimea rămasă în tigaie. Adăugăm o jumătate de conservă de roșii și punem o foaie de dafin. Amestecăm bine și adăugăm o jumătate de pahar de apă. Când începe să fiarbă o lăsăm să clocotească 10 minute la foc mic.
Pași 3
La final, adăugăm conserva de fasole alba în sos curry Indiana și o amestecăm împreună cu carnea. Le mai lăsăm puțin la foc, cât să se încălzeasca totul din nou. Condimentăm după gust cu sare și piper.
Lasă-te surprins
UșorMediuGreu
< 15 Minute15 - 45 Minute45 > 45 minute
Legendă▶
Duet de legume alintat cu prosciutto
O rețetă pe cât de simplă, pe atât de gustoasă!
Wrap cu fasole neagră
Rețetă mexicană cu pui și fasole neagră!
Legume de primăvară răsfățate la cuptor
Un gust deosebit pentru momente speciale alături de cei dragi.