Pinterest

Pești zburători prăjiți

Acest fel de mâncare este o specialitate din Tobago, servită în mai toate hotelurile și restaurantele.
Mediu
4 persoane
60 Minute
Scump
Ingrediente
pentru 4 persoane
2 ouă

1 pahar făină

2 pahare ceapă măcinată sau arpagic tocat

2 linguri pătrunjel tocat mărunt

1 linguriță cimbru uscat

1 linguriță frunze de țelină măcinate

1 linguriță sos Worcestershire

Piper negru proaspăt măcinat

Sare după gust

1 kg file de pește zburător (sau se substituie cu alt pește cu carnea albă)

Ulei vegetal pentru prăjit
Ingrediente pentru 4 persoane
2 ouă

1 pahar făină

2 pahare ceapă măcinată sau arpagic tocat

2 linguri pătrunjel tocat mărunt

1 linguriță cimbru uscat

1 linguriță frunze de țelină măcinate

1 linguriță sos Worcestershire

Piper negru proaspăt măcinat

Sare după gust

1 kg file de pește zburător (sau se substituie cu alt pește cu carnea albă)

Ulei vegetal pentru prăjit
  1. Pași 1
    Se reunesc toate ingredientele în afara peștelui și a uleiului pentru a face un aluat. Se amestecă bine.
  2. Pași 2
    Se adaugă peștele și se lasă 30 de minute.
  3. Pași 3
    Scoateți peștele și prăjiți-l cufundat în ulei, până când capătă o culoare maronie.
Lasă-te surprins
Ușor
Mediu
Greu
< 15 Minute
15 - 45 Minute
45 > 45 minute
  • Pastramă de berbecuț și cartofi noi cu sfeclă

    Pastramă de berbecuț și cartofi noi cu sfeclă

    Venim în ajutorul tău cu o nouă rețetă ce te poate inspira în pregătirea mesei festive de Paște. Sfecla roșie reprezintă de această dată o idee perfectă ce acompaniază carnea de berbecuț.

  • Fasole roșie și porumb cu ouă ochiuri

    Fasole roșie și porumb cu ouă ochiuri

    Copii iubesc legumele, mai ales în combinații inedite. De această dată, Bonduelle vine către tine cu o nouă propunere pentru micuții tăi, care îi va face să iubească legumele.

  • Pui cu fasole și porumb în sos mexican

    Pui cu fasole și porumb în sos mexican

    O idee de rețetă mexicană pentru iubitorii dish-urilor picante. Amestecul de legume Mexicana de la Bonduelle repezintă o bază ideală pentru multe dish-uri cu specific mexican.