Orez sushi
O cină ușoară cu delicatese japoneze.
Mediu
4 persoane
60 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 4 persoane
1/2 pahar apă
1/2 pahar orez
Condiment:
4 linguri oțet fin
3 linguri zahăr
1/2 lingurițe sare
1/2 pahar orez
Condiment:
4 linguri oțet fin
3 linguri zahăr
1/2 lingurițe sare
Ingrediente pentru 4 persoane
1/2 pahar apă
1/2 pahar orez
Condiment:
4 linguri oțet fin
3 linguri zahăr
1/2 lingurițe sare
1/2 pahar orez
Condiment:
4 linguri oțet fin
3 linguri zahăr
1/2 lingurițe sare
- Pași 1Orezul se spală și se lasă la înmuiat cel puțin 30 minute.
- Pași 2Se pune apă la fiert, se lase să fiarbă 1-2 minute.
- Pași 3Apoi se trece orezul în apă și se lasă la înăbușit cca. 15 minute, până se înmoaie.
- Pași 4Concomitent, se amestecă toate condimentele, se fierb și se lasă la răcit.
Sfaturi în bucătărie
Când este preparat în mod corect, acest orez este ușor lipicios.
Lasă-te surprins
Ușor
Mediu
Greu
< 15 Minute
15 - 45 Minute
45 > 45 minute
Pastramă de berbecuț și cartofi noi cu sfeclă
Venim în ajutorul tău cu o nouă rețetă ce te poate inspira în pregătirea mesei festive de Paște. Sfecla roșie reprezintă de această dată o idee perfectă ce acompaniază carnea de berbecuț.
Fasole roșie și porumb cu ouă ochiuri
Copii iubesc legumele, mai ales în combinații inedite. De această dată, Bonduelle vine către tine cu o nouă propunere pentru micuții tăi, care îi va face să iubească legumele.
Pui cu fasole și porumb în sos mexican
O idee de rețetă mexicană pentru iubitorii dish-urilor picante. Amestecul de legume Mexicana de la Bonduelle repezintă o bază ideală pentru multe dish-uri cu specific mexican.
Descoperă și...