1. >Rețete
  2. >Gyros de curcan - Rețetă tradițională din Grecia

Gyros de curcan - Rețetă tradițională din Grecia

Gyros-ul este varianta grecească pentru sharoma și este specifică bucătăriei elene. Învață să prepari această delicioasă mâncare grecească acasă.
Ușor
2 persoane
130 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 2 persoane
1 conservă (170 g) Porumb dulce boabe Bonduelle

1 pulpă de curcan

Muguri de bambus

Cimbru roșu

Amestec de condimente (Vegeta)

Condimente pentru gyros
Ingrediente pentru 2 persoane
1 conservă (170 g) Porumb dulce boabe Bonduelle

1 pulpă de curcan

Muguri de bambus

Cimbru roșu

Amestec de condimente (Vegeta)

Condimente pentru gyros
  1. Pași 1
    Se scoate pielea de pe pulpa de curcan, se freacă cu cimbrul și cu condimentele, apoi se lasă câteva ore în frigider.
  2. Pași 2
    Se pune în tava de copt și se coace până face coajă.
  3. Pași 3
    Se răcește și se împarte carnea, tăind-o în fâșii.
  4. Pași 4
    Se frige carnea întro tigaie împreună cu porumbul și mugurii de bambus, se condimentează.
Lasă-te surprins
UșorMediuGreu
< 15 Minute15 - 45 Minute45 > 45 minute
Legendă
  • Frigărui de creveți cu mix Hawaian

    O combinație inedită de creveți și ananas alături de un mix de legume în stil hawaian care vă va surprinde papilele gustative cu amestecul de arome delicioase.

  • Orez cu legume și ou la tigaie

    Bucătăria chinezească, inspirație pentru o nouă rețetă de orez cu legume.

  • Legume mexicane cu orez

    Un preparat vegetarian, numai bun pentru un prânz consistent.