Fatta - supă de carne egipteană
O rețetă pentru supa tradițională de carne a creștinilor din Egipt.
Dificil
4 persoane
150 Minute
Scump
Ingrediente
pentru 4 persoane
500 g. carne de vită/miel
Ceapă
3 linguri cu unt
5 căței de usturoi
1 lingură cu oțet
1 boabă de cardamom
Sare
2 pahare cu orez fiert
Crutoane
Piper
Ceapă
3 linguri cu unt
5 căței de usturoi
1 lingură cu oțet
1 boabă de cardamom
Sare
2 pahare cu orez fiert
Crutoane
Piper
Ingrediente pentru 4 persoane
500 g. carne de vită/miel
Ceapă
3 linguri cu unt
5 căței de usturoi
1 lingură cu oțet
1 boabă de cardamom
Sare
2 pahare cu orez fiert
Crutoane
Piper
Ceapă
3 linguri cu unt
5 căței de usturoi
1 lingură cu oțet
1 boabă de cardamom
Sare
2 pahare cu orez fiert
Crutoane
Piper
- Pași 1Carnea se fierbe împreună cu felii de ceapă și condimente. Când carnea devine moale, se strecoară, fiertura se trece într-un castron și se pune la o parte.
- Pași 2Se încing două linguri de unt, se frige carnea și apoi se ține la cald. Se caramelizează usturoiul în unt fierbinte.
- Pași 3La fiertură se adaugă carnea, oțetul, usturoiul, apoi se aduce la fierbere și se condimentează.
- Pași 4Se adaugă orezul și se încălzește.
Lasă-te surprins
Ușor
Mediu
Greu
< 15 Minute
15 - 45 Minute
45 > 45 minute
Pastramă de berbecuț și cartofi noi cu sfeclă
Venim în ajutorul tău cu o nouă rețetă ce te poate inspira în pregătirea mesei festive de Paște. Sfecla roșie reprezintă de această dată o idee perfectă ce acompaniază carnea de berbecuț.
Fasole roșie și porumb cu ouă ochiuri
Copii iubesc legumele, mai ales în combinații inedite. De această dată, Bonduelle vine către tine cu o nouă propunere pentru micuții tăi, care îi va face să iubească legumele.
Pui cu fasole și porumb în sos mexican
O idee de rețetă mexicană pentru iubitorii dish-urilor picante. Amestecul de legume Mexicana de la Bonduelle repezintă o bază ideală pentru multe dish-uri cu specific mexican.
Descoperă și...