1. >Rețete
  2. >Fatta - supă de carne egipteană

Fatta - supă de carne egipteană

O rețetă pentru supa tradițională de carne a creștinilor din Egipt.
Dificil
4 persoane
20 Minute
Scump
Ingrediente
pentru 4 persoane
500 g. carne de vită/miel

Ceapă

3 linguri cu unt

5 căței de usturoi

1 lingură cu oțet

1 boabă de cardamom

Sare

2 pahare cu orez fiert

Crutoane

Piper
Ingrediente pentru 4 persoane
500 g. carne de vită/miel

Ceapă

3 linguri cu unt

5 căței de usturoi

1 lingură cu oțet

1 boabă de cardamom

Sare

2 pahare cu orez fiert

Crutoane

Piper
  1. Pași 1
    Carnea se fierbe împreună cu felii de ceapă și condimente. Când carnea devine moale, se strecoară, fiertura se trece într-un castron și se pune la o parte.
  2. Pași 2
    Se încing două linguri de unt, se frige carnea și apoi se ține la cald. Se caramelizează usturoiul în unt fierbinte.
  3. Pași 3
    La fiertură se adaugă carnea, oțetul, usturoiul, apoi se aduce la fierbere și se condimentează.
  4. Pași 4
    Se adaugă orezul și se încălzește.
Lasă-te surprins
UșorMediuGreu
< 15 Minute15 - 45 Minute45 > 45 minute
Legendă
  • Creveți Teriyaki cu broccoli și conopidă

    Bucătăria asiatică te va surprinde din nou cu o rețetă simplă și gustoasă. Te invităm să încerci mixul de legume Imperial, alături de creveții frgezi, înveliți într-un sos dulce și aromat.

  • Pui cu Piure din legume verzi

    Înlocuiește clasicul piure de cartofi cu nutrienții legumelor verzi, iar prânzul în familie va fi o ...

  • Orez în stil spaniol cu chorizo și pui

    Bucătăria mexicană, plină de culoare și savoare, vine acum și în casa ta prin intermediul mixului Sp...