Pinterest

Fatta - supă de carne egipteană

O rețetă pentru supa tradițională de carne a creștinilor din Egipt.
Dificil
4 persoane
150 Minute
Scump
Ingrediente
pentru 4 persoane
500 g. carne de vită/miel

Ceapă

3 linguri cu unt

5 căței de usturoi

1 lingură cu oțet

1 boabă de cardamom

Sare

2 pahare cu orez fiert

Crutoane

Piper
Ingrediente pentru 4 persoane
500 g. carne de vită/miel

Ceapă

3 linguri cu unt

5 căței de usturoi

1 lingură cu oțet

1 boabă de cardamom

Sare

2 pahare cu orez fiert

Crutoane

Piper
  1. Pași 1
    Carnea se fierbe împreună cu felii de ceapă și condimente. Când carnea devine moale, se strecoară, fiertura se trece într-un castron și se pune la o parte.
  2. Pași 2
    Se încing două linguri de unt, se frige carnea și apoi se ține la cald. Se caramelizează usturoiul în unt fierbinte.
  3. Pași 3
    La fiertură se adaugă carnea, oțetul, usturoiul, apoi se aduce la fierbere și se condimentează.
  4. Pași 4
    Se adaugă orezul și se încălzește.
Lasă-te surprins
Ușor
Mediu
Greu
< 15 Minute
15 - 45 Minute
45 > 45 minute
  • Pastramă de berbecuț și cartofi noi cu sfeclă

    Pastramă de berbecuț și cartofi noi cu sfeclă

    Venim în ajutorul tău cu o nouă rețetă ce te poate inspira în pregătirea mesei festive de Paște. Sfecla roșie reprezintă de această dată o idee perfectă ce acompaniază carnea de berbecuț.

  • Fasole roșie și porumb cu ouă ochiuri

    Fasole roșie și porumb cu ouă ochiuri

    Copii iubesc legumele, mai ales în combinații inedite. De această dată, Bonduelle vine către tine cu o nouă propunere pentru micuții tăi, care îi va face să iubească legumele.

  • Pui cu fasole și porumb în sos mexican

    Pui cu fasole și porumb în sos mexican

    O idee de rețetă mexicană pentru iubitorii dish-urilor picante. Amestecul de legume Mexicana de la Bonduelle repezintă o bază ideală pentru multe dish-uri cu specific mexican.