1. >Rețete
  2. >Fasole franțuzească prăjită

Fasole franțuzească prăjită

Un fel minunat de mâncare vegetariană cu gust de pește.
Ușor
3 persoane
40 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 3 persoane
500 g Fasole verde fină, întreagă BIO Bonduelle

2 linguri făină

4 linguri ulei

2 ouă

Sare

Piper

Semințe de susan

2 linguri pesmet
Ingrediente pentru 3 persoane
500 g Fasole verde fină, întreagă BIO Bonduelle

2 linguri făină

4 linguri ulei

2 ouă

Sare

Piper

Semințe de susan

2 linguri pesmet
  1. Pași 1
    După spălare, uniți păstăile câte 3-4 folosind scobitori. Apoi, se rulează în făină și se prăjesc.
  2. Pași 2
    Odată ce se răcesc, înmuiați-le din nou în ou și pătrunjel tocat, iar apoi în pesmet, semințe de susan și piper.
  3. Pași 3
    Se prăjesc în ulei încins și când s-au răcit, îndepartati cu grijă scobitorile. Poftă bună!
Sfaturi în bucătărie
Folosiți fasole franțuzească Bonduelle în extra-sezon, când fasolea proaspătă nu este disponibilă.
Lasă-te surprins
UșorMediuGreu
< 15 Minute15 - 45 Minute45 > 45 minute
Legendă
  • Fasole verde cu mărar și usturoi

    O retetă ușor de făcut și delicioasă!

  • Fasole galbenă cu ceapă și lămâie

    O retetă ușor de făcut și delicioasă!

  • Fasole verde și galbenă cu migdale, ghim...

    Un preparat delicios și ușor de gătit!