Creveți în sos de usturoi
O rețetă dedicată iubitorilor de creveți. Descoperă-i savoarea!
Mediu
5 persoane
30 Minute
Scump
Ingrediente
pentru 5 persoane
2 linguri ulei de măsline
1 kg creveți regali curățați
50 g unt fără sare
2 căței de usturoi tocați mărunt
2 linguri pătrunjel tocat mărunt
Sare
2 lingurițe suc de lămâie
1 baghetă crocantă
1 piper negru proaspăt măcinat
1 kg creveți regali curățați
50 g unt fără sare
2 căței de usturoi tocați mărunt
2 linguri pătrunjel tocat mărunt
Sare
2 lingurițe suc de lămâie
1 baghetă crocantă
1 piper negru proaspăt măcinat
Ingrediente pentru 5 persoane
2 linguri ulei de măsline
1 kg creveți regali curățați
50 g unt fără sare
2 căței de usturoi tocați mărunt
2 linguri pătrunjel tocat mărunt
Sare
2 lingurițe suc de lămâie
1 baghetă crocantă
1 piper negru proaspăt măcinat
1 kg creveți regali curățați
50 g unt fără sare
2 căței de usturoi tocați mărunt
2 linguri pătrunjel tocat mărunt
Sare
2 lingurițe suc de lămâie
1 baghetă crocantă
1 piper negru proaspăt măcinat
- Pași 1Se încinge o cratiță largă, se adaugă uleiul și se prăjesc creveții în tranșe.
- Pași 2Se șterge cratița cu un șervețel de hârtie, se adaugă untul și se încălzește până ce untul începe să facă spumă. Se adaugă usturoiul și pătrunjelul și se gătește 1-2 minute, până ce capătă o culoare brună.
- Pași 3Apoi se adaugă creveții pe cratița fierbinte. Se condimentează după gust cu sare și piper. Se stropește cu suc de lămâie și se scutură cratița pentru a acoperi creveții cu sos.
Lasă-te surprins
Ușor
Mediu
Greu
< 15 Minute
15 - 45 Minute
45 > 45 minute
Pui cu fasole și porumb în sos mexican
O idee de rețetă mexicană pentru iubitorii dish-urilor picante. Amestecul de legume Mexicana de la Bonduelle repezintă o bază ideală pentru multe dish-uri cu specific mexican.
Caracatiță cu legume mediteranene
Bucătăria mediteraneană este acum mai aproape de tine cu ajutorul amestecului de legume Mediteranean de la Bonduelle.
Cotlet de berbecuț cu legume provensal
Pregătești o cină specială? Amestecul de legume Provencal, este potrivit ca și garnitura pentru un cotlet de berbecuț, delicios și suculent.
Descoperă și...