1. >Rețete
  2. >Aki y bacalao

Aki y bacalao

Mâncare din Insulele Caraibe.
Mediu
3 persoane
60 Minute
Scump
Ingrediente
pentru 3 persoane
225 g pește sărat

1 conservă de blighia sapida (fruct cunoscut și sub numele de aki)

1 lingură ulei sau felii de slănină

1 ceapă mijlocie

Piper negru după gust
Ingrediente pentru 3 persoane
225 g pește sărat

1 conservă de blighia sapida (fruct cunoscut și sub numele de aki)

1 lingură ulei sau felii de slănină

1 ceapă mijlocie

Piper negru după gust
  1. Pași 1
    Peștele sărat se lasă la îmmuiat în apă rece, peste noapte.
  2. Pași 2
    Se clătește, se adaugă apă proaspătă și se fierbe până la înmuiere sau până când este înlăturată o cantitate de apă suficientă. Se scot oasele și solzii peștelui.
  3. Pași 3
    Între timp, blighia sapida este lăsată la uscat.
  4. Pași 4
    Pe o tigaie se prăjește slănina sau se încinge uleiul. Se adaugă ceapa, feliile de pește și blighia sapida.
  5. Pași 5
    Se fierbe timp de 5 10 minute și se presară cu piper negru.
Lasă-te surprins
UșorMediuGreu
< 15 Minute15 - 45 Minute45 > 45 minute
Legendă
  • Pastramă de berbecuț și cartofi noi cu s...

    Venim în ajutorul tău cu o nouă rețetă ce te poate inspira în pregătirea mesei festive de Paște. Sfecla roșie reprezintă de această dată o idee perfectă ce acompaniază carnea de berbecuț.

  • Couscous crocant cu șofran și mazăre

    O nouă interpretare a ingredientului oriental, couscous, își poate face apariția și în bucătăria ta....

  • Creveți Teriyaki cu broccoli și conopidă

    Bucătăria asiatică te va surprinde din nou cu o rețetă simplă și gustoasă. Te invităm să încerci mix...