Sushi Maki cu orez, alge nori și caviar
O mâncare din bucătăria japoneză care a cucerit lumea.
Dificil
3 persoane
30 Minute
Scump
Ingrediente
pentru 3 persoane
9 linguri orez sushi
9 fâșii de alge Nori
3 lingurițe icre negre (caviar negru)
3 lingurițe icre roșii (caviar roșu)
3 lingurițe icre galbene (caviar galben)
1 linguriță Wasabi (pastă iute de hrean japonez)
9 fâșii de alge Nori
3 lingurițe icre negre (caviar negru)
3 lingurițe icre roșii (caviar roșu)
3 lingurițe icre galbene (caviar galben)
1 linguriță Wasabi (pastă iute de hrean japonez)
Ingrediente pentru 3 persoane
9 linguri orez sushi
9 fâșii de alge Nori
3 lingurițe icre negre (caviar negru)
3 lingurițe icre roșii (caviar roșu)
3 lingurițe icre galbene (caviar galben)
1 linguriță Wasabi (pastă iute de hrean japonez)
9 fâșii de alge Nori
3 lingurițe icre negre (caviar negru)
3 lingurițe icre roșii (caviar roșu)
3 lingurițe icre galbene (caviar galben)
1 linguriță Wasabi (pastă iute de hrean japonez)
- Pași 1Orezul pentru sushi se rulează sub formă de rolă și se unge cu wasabi.
- Pași 2Fiecare din aceste role se învelește într-o fâșie de algă, astfel încât alga să depășească orezul cu circa 1 cm.
- Pași 3Pe rola de orez se pune o linguriță de caviar.
Sfaturi în bucătărie
În forma sa clasică, sushi-ul conține orez cu oțet, pește, fructe de mare, legume și alte delicatese locale.
Descoperă și...











.webp)
