Pinterest

Sushi Maki cu orez, alge nori și caviar

O mâncare din bucătăria japoneză care a cucerit lumea.
Ingrediente
pentru 3 persoane
9 linguri orez sushi

9 fâșii de alge Nori

3 lingurițe icre negre (caviar negru)

3 lingurițe icre roșii (caviar roșu)

3 lingurițe icre galbene (caviar galben)

1 linguriță Wasabi (pastă iute de hrean japonez)
Ingrediente pentru 3 persoane
9 linguri orez sushi

9 fâșii de alge Nori

3 lingurițe icre negre (caviar negru)

3 lingurițe icre roșii (caviar roșu)

3 lingurițe icre galbene (caviar galben)

1 linguriță Wasabi (pastă iute de hrean japonez)
  1. Pași 1
    Orezul pentru sushi se rulează sub formă de rolă și se unge cu wasabi.
  2. Pași 2
    Fiecare din aceste role se învelește într-o fâșie de algă, astfel încât alga să depășească orezul cu circa 1 cm.
  3. Pași 3
    Pe rola de orez se pune o linguriță de caviar.

Sfaturi în bucătărie

În forma sa clasică, sushi-ul conține orez cu oțet, pește, fructe de mare, legume și alte delicatese locale.