Trebuie să acceptați cookie-urile Youtube pentru a vedea acest videoclip
Pești zburători prăjiți
Acest fel de mâncare este o specialitate din Tobago, servită în mai toate hotelurile și restaurantele.
Mediu
4 persoane
60 Minute
Scump
Ingrediente
pentru 4 persoane
2 ouă
1 pahar făină
2 pahare ceapă măcinată sau arpagic tocat
2 linguri pătrunjel tocat mărunt
1 linguriță cimbru uscat
1 linguriță frunze de țelină măcinate
1 linguriță sos Worcestershire
Piper negru proaspăt măcinat
Sare după gust
1 kg file de pește zburător (sau se substituie cu alt pește cu carnea albă)
Ulei vegetal pentru prăjit
Ingrediente pentru 4 persoane
2 ouă
1 pahar făină
2 pahare ceapă măcinată sau arpagic tocat
2 linguri pătrunjel tocat mărunt
1 linguriță cimbru uscat
1 linguriță frunze de țelină măcinate
1 linguriță sos Worcestershire
Piper negru proaspăt măcinat
Sare după gust
1 kg file de pește zburător (sau se substituie cu alt pește cu carnea albă)
Ulei vegetal pentru prăjit
Pași 1
Se reunesc toate ingredientele în afara peștelui și a uleiului pentru a face un aluat. Se amestecă bine.
Pași 2
Se adaugă peștele și se lasă 30 de minute.
Pași 3
Scoateți peștele și prăjiți-l cufundat în ulei, până când capătă o culoare maronie.
Lasă-te surprins
UșorMediuGreu
< 15 Minute15 - 45 Minute45 > 45 minute
Legendă▶
Pastramă de berbecuț și cartofi noi cu s...
Venim în ajutorul tău cu o nouă rețetă ce te poate inspira în pregătirea mesei festive de Paște. Sfecla roșie reprezintă de această dată o idee perfectă ce acompaniază carnea de berbecuț.
N/A
Creveți Teriyaki cu broccoli și conopidă
Bucătăria asiatică te va surprinde din nou cu o rețetă simplă și gustoasă. Te invităm să încerci mix...