Lasagna
Paste speciale cu carne tocată și legume la cuptor.
Dificil
4 persoane
120 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 4 persoane
3 cutii roșii
1 cutie concentrat de roșii
1 dovlecel
1 vinete
2 cepe medii
3 căței usturoi
2 ardei
500 g carne tocată
500 g cașcaval
Foi de lasagna
Piper
Sos cu Cașcaval:
2 linguri unt
4 linguri făină
2 pahare lapte
Piper
Condimente:
1 linguriță nucșoară măcinată
1 linguriță busuioc
1 linguriță oregano
Sare
Piper
Praf de ardei
În plus: untură pentru uns tava
1 cutie concentrat de roșii
1 dovlecel
1 vinete
2 cepe medii
3 căței usturoi
2 ardei
500 g carne tocată
500 g cașcaval
Foi de lasagna
Piper
Sos cu Cașcaval:
2 linguri unt
4 linguri făină
2 pahare lapte
Piper
Condimente:
1 linguriță nucșoară măcinată
1 linguriță busuioc
1 linguriță oregano
Sare
Piper
Praf de ardei
În plus: untură pentru uns tava
Ingrediente pentru 4 persoane
3 cutii roșii
1 cutie concentrat de roșii
1 dovlecel
1 vinete
2 cepe medii
3 căței usturoi
2 ardei
500 g carne tocată
500 g cașcaval
Foi de lasagna
Piper
Sos cu Cașcaval:
2 linguri unt
4 linguri făină
2 pahare lapte
Piper
Condimente:
1 linguriță nucșoară măcinată
1 linguriță busuioc
1 linguriță oregano
Sare
Piper
Praf de ardei
În plus: untură pentru uns tava
1 cutie concentrat de roșii
1 dovlecel
1 vinete
2 cepe medii
3 căței usturoi
2 ardei
500 g carne tocată
500 g cașcaval
Foi de lasagna
Piper
Sos cu Cașcaval:
2 linguri unt
4 linguri făină
2 pahare lapte
Piper
Condimente:
1 linguriță nucșoară măcinată
1 linguriță busuioc
1 linguriță oregano
Sare
Piper
Praf de ardei
În plus: untură pentru uns tava
- Pași 1În apă puțin sărată, se fierb foile de lasagna timp de 5 minute, până când se înmoaie puțin. Se scot și se așează separat, pe farfurii, ca să nu se lipească.
- Pași 2Separat, 1 ceapă se toacă cubulețe, se condimentează cu sare și piper, apoi se pune la prăjit. La sfârșit se adaugă usturoiul zdrobit, se prăjește puțin și apoi totul se adaugă la sos.
- Pași 3Sosul obținut anterior se adaugă peste carne. Se condimentează după gust și se dă deoparte.
- Pași 4Se ia o tavă dreptunghiulară cu pereții mai înalți și se unge cu untură sau ulei. Se pune un strat de foi de lasagna, un strat de umplutură de carne, se presară cașcaval și se repetă toate aceste acțiuni până când se termină ingredientele.
- Pași 5Se dă la cuptor la temperatura de 190C, cca. 30 min.
Lasă-te surprins
Ușor
Mediu
Greu
< 15 Minute
15 - 45 Minute
45 > 45 minute
Pastramă de berbecuț și cartofi noi cu sfeclă
Venim în ajutorul tău cu o nouă rețetă ce te poate inspira în pregătirea mesei festive de Paște. Sfecla roșie reprezintă de această dată o idee perfectă ce acompaniază carnea de berbecuț.
Fasole roșie și porumb cu ouă ochiuri
Copii iubesc legumele, mai ales în combinații inedite. De această dată, Bonduelle vine către tine cu o nouă propunere pentru micuții tăi, care îi va face să iubească legumele.
Pui cu fasole și porumb în sos mexican
O idee de rețetă mexicană pentru iubitorii dish-urilor picante. Amestecul de legume Mexicana de la Bonduelle repezintă o bază ideală pentru multe dish-uri cu specific mexican.
Descoperă și...